Prva hrvatska družionica za roditelje s bebama - KLUBOTEKA, nudi sadržaje koji spajaju potrebe i želje velikih i malih.
 Getty Images
To je to!

Klubko: prvo mjesto u Hrvatskoj u kojoj bebe mogu puzati dok se roditelji druže ili odmaraju

Mame i tate već od prve šetnje s bebom mogu svratiti do Klubka. Centar za roditelje Klubko je prvi hrvatski Centar za roditelje, mjesto koje razumije i roditelje i njihovu djecu.

Mala djeca imaju velike potrebe. A ta prekrasna mala bića mogu svoje roditelje, a pogotovo mame u prvoj godini bebina života, iscrpiti i dovesti do toga da se osjećaju nesigurne, usamljene, rastrgane između previše obaveza i u najmanju ruku neispavane.

Klubko je mjesto inspirirano stvarnim roditeljskim potrebama - mjesto gdje se roditelji mogu družiti, rekreirati, učiti od stručnjaka i jedni od drugih, biti svoji i biti sa svojom bebom u svim njezinim raspoloženjima.

Osnivačice Ivana (sociologinja) i Barbara (psihologinja) prvo su zamišljale kakvo mjesto žele kada su bile na porodiljnom, a onda su svoju viziju pretočile u Klubko koji se više ne nalazi samo u glavama roditeljima, već od sada na zagrebačkoj Trešnjevci, 5 minuta hoda od Trešnjevačkog placa i niti minutu hoda od Doma sportova.

Kako kaže Barbara, i sama majka brbljave trogodišnjakinje: "Mogućnost izlaska iz kuće za vrijeme ružnog vremena, ili jednostavno mogućnost da negdje opušteno odem s bebom, a da nije samo šetnja, puno bi mi značila dok sam bila na porodiljnom. No, takvo mjesto tada nije postojalo."

Prva hrvatska družionica za roditelje s bebama - KLUBOTEKA, nudi sadržaje koji spajaju potrebe i želje velikih i malih: udobne fotelje, malu knjižnicu, trgovinu s grickalicama, ali i prematalice, hranilice, igračke za bebe i sprave za puzavce. Tako je Klubkoteka postala prvo mjesto u Hrvatskoj u kojoj bebe mogu puzati dok se roditelji druže.

KLUBKO LABOS zamišljen je za redovne i povremene programe gdje se roditelji mogu rekreirati uz program HABITUS by LANA, educirati o temama odgoja i njege djece, družiti na grupama podrške, brbljaonicama i družionicama za bebe. Velik broj programa za odrasle uparen je s programima za djecu, tako da roditelji ne moraju razmišljati kamo s djecom ako žele koji sat vremena za sebe. Bebe su dobrodošle na svim programima, te nema potrebe za odvajanjem ako mame ili tate žele vježbati ili doći na jednu od Klubkovih radionica.

Centar za roditelje Klubko otvara svoja vrata korisnicima i obogaćuje zagrebačku ponudu za roditelje beba i male djece 5. studenog 2019.

Opušteno u prvim koracima roditeljstva!

VIŠE INGFORMACIJA DOZNAJTE OVDJE!

Linker
19. travanj 2024 15:38