Možda je godina Tigra po kalendaru, ali po onom što čeka Zmije, ipak se čini kao da je njihova godina

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Godina Tigra

Kineski horoskop: Kome će 2022. donijeti bolje financije i zdravlje, seksualno zadovoljstvo te duhovni rast

Zmiju, Psa i Majmuna čeka zaista zanimljiva godina

Kineska nova godina počela je 1. veljače 2022. godine, taj datum označava početak proljeća i nove godine. Ovo je godina Tigra. Svaku godinu obilježava jedna od 12 životinja kineskog zodijaka. Uz to, svaka životinja ima i element - Metal, Zemlja, Voda ili Vatra.

Ova godina je element Vode pa je riječi o godini Vodenog Tigra. Bit će to godina ambicije, kreativnosti, intuicije i hrabrosti.

S obzirom na to da nova godina uvijek donosi nešto novo, barem kad je riječ o zodijaku bilo koje vrste, nas zanima što će donijeti na području ljubavi. Iako je Tigrova godina, to ne znači da će za taj znak doživjeti puno ljubavi. Baš suprotno, Tigrovi možda i neće biti toliko uspješni kad je u pitanju privatna strana života.

No, čini se da ipak ima nešto za svakoga. Iako kineski zodijak nije naklonjen svima, svi će biti svjesni emocija koje se mijenjaju. Nitko neće donositi brze i ishitrene odluke.

Što se tiče ljubavi i harmonije, druga polovica godine će biti puno bolja za većinu ljudi nego prva. I još jedna genijalna vijest, neki će znakovi pronaći svoju srodnu dušu i partnera do kraja života.

Oni rođeni 1914., 1926., 1938., 1959., 1962., 1974., 1986., 1998., 2010. ili 2022. godine će doživjeti "tao hua yan". Što znači da baš neće imati sreće u ljubavi ove godine.

Kad je riječ o Zmiji, Psu i Majmunu postoje neki zanimljivi uvidi kad je riječ o ljubavi.


Zmija (1953., 1965., 1977., 1989., 2001., 2013.)

S obzirom na to da je ovo znak koji se smatra tajanstvenim, pametnim i pragmatičnim, Zmije mogu očekivati niz udvarača. Što je odlična stvar jer ćete izbor moći donijeti vi. Ako se volite konzultirati sa zvijezdama prije odabira potencijalnog partnera, one vam savjetuju da razmislite o Bivolu ili Pijetlu kao izboru. Oni bi vam mogli donijeti puno sreće.

Zmije koje su u vezi mogu doživjeti stres na poslu i trebaju uzeti predah u obliku odmora s partnerom i obitelji.

Možda je godina Tigra po kalendaru, ali po onom što čeka Zmije, ipak se čini kao da je njihova godina. Brojne prilike će se pojaviti za vas, poboljšanje financija, seksualno zadovoljstvo i duhovni rast. Kako biste to postigli, morate odbaciti ono što ste bili da biste dobili ono što zaslužujete.


Pas (1946., 1958., 1970., 1982., 1994., 2006.)

Stručnjaci za veze kažu da ćete upoznati nekoga tko će vam se svidjeti. Međutim, posao i druge privatne obveze mogli bi stvoriti prepreke za vašu vezu. Stoga je važno polako se upuštati u vezu i uživati u svakom koraku.

Isto tako, kvalitetnog partnera biste mogli pronaći u Zecu ili Tigru, ali pazite se Zmaja.

Psi koji su u vezi u ovoj godini imat će potrebu za više romantike, ustrajte na tome.

Iako je Pas životinja koja najviše vremena provodi u čoporu, u ovoj godini trebate provesti vremena u samoći. Jedino tako ćete pronaći svoju istinsku snagu i inspiraciju.


Majmun (1956., 1968., 1980., 1992., 2004., 2016.)

Živahni, pametni i veseli, Majmuni koji su u vezi mogli bi doživjeti nekoliko trzavica, ali slobodni Majmuni mogli bi pronaći partnera preko svojih prijatelja i obitelji.

Za Majmune će ove godine najveće bogatstvo biti zdravlje (kao što treba i uvijek biti). Kako biste odbili sve vrste bolesti i spriječili neke zaraze, pazite na sebe. Brinite o svom tijelu kao o voljenoj biljci, provodite vrijeme na suncu, zdravo se hranite, pijte puno vode i fokusirajte se na pozitivno.

Linker
20. travanj 2024 10:11