Gabriela Spanic

 FOTOGRAFIJE: Profimedia, Instagram
la usurpadora

Kako se Gabriela Spanic mijenjala kroz godine - botoks i fileri učinili su svoje...

Ova Venezuelanka hrvatskih korijena krajem 90-ih bila je ultimativna zvijezda

Nakon što je objavljeno kako je omiljena zvijezda meksičkih telenovela Gabriela Spanic (48) u tajnosti je posjetila Hrvatsku, mnogi se s nostalgijom prisjećaju jedne od najpopularnijih telenovela na našim prostorima - Otimačice.

Ova Venezuelanka hrvatskih korijena krajem 90-ih bila je ultimativna zvijezda te su svi bili očarani njezinom ljepotom. Fanovi joj danas najviše zamjeraju pretjerivanje s estetskim operacijama, iako je glumica u nekoliko intervjua rekla kako na njima nije bila.

- Govorili su mi da mi je lice deformirano i da sam se operirala, ali to je laž. Samo se nasmijem kada ljubomorne žene govore da sam lijepa jedino zato što sam išla po nož - rekla je Gabriela u jednom od intervjua. Dodaje da mnogi kad je vide očekuju da će ih dočekati Paola i Paulina iz Otimačice, ali oni su to lice, kaže, gledali prije 20-ak godina. Iako nije govorila o botoksu i filerima, Gabriela je nedavno na Instagramu ipak objavila kako posjećuje plastične kirurge. Naime, nakon meksičke verzije 'Plesa sa zvijezdama' podvrgnula se liposukciji. Glumica je dosta izgubila na težini, zbog čega su joj trbuh, leđa i noge izgledali "mlohavo".

Što se tiče prehrane i vježbanja, vrlo je disciplinirana.

-Pazim što jedem, pijem puno vode i uzimam vitamine. Treniram, a idem ponekad i na boks. Na kožu stavljam samo prirodne kreme - rekla je jednom prilikom.

Što je sve radila, procijenite sami.

Linker
20. travanj 2024 02:26