Kod svakog oboljelog dijabetes je drugačiji
 Getty Images/iStockphoto
Predavanje

Kako pokušati preokrenuti tijek dijabetesa tipa 2?

O svom osobnom iskustvu u uspješnom vođenju bolesti na predavanju u ponedjeljak u Tibinama grada Zagreba govorit će novinar Gojko Drljača

Danas znanost, posebno nutricionizam, nude veliku šansu za zaustavljanje, a možda i preokret dijabetesa tipa 2. Ne radi se o izlječenju, to još nije moguće, ali novodijagnosticirani i mlađi dijabetičari imaju sasvim realne šanse osjećati se kao zdravi ljudi. Oni stariji mogu zaustaviti razvoj dijabetičkih komplikacija.

Pokušaji i pogreške

Dijabetes ni na koji način nije univerzalan, nego unikatan, što znači da svaka oboljela osoba kroz razne pokušaje i pogreške nastoji doći do pravog rješenja za uspješno vođenje vlastite bolesti.

Novinar i osoba s dijabetesom tipa 2, Gojko Drljača, održat će predavanje “Kako pokušati preokrenuti tijek dijabetesa tipa 2” u ponedjeljak, 2. ožujka 2020. u 17.30 sati u prostorijama Tribine Grada Zagreba, Kaptol 27. Na predavanju će govoriti o svom sasvim osobnom iskustvu kako je uz pomoć suvremene znanosti i medicine preokrenuo tijek svoje bolesti. Gojko Drljača urednik je i menadžer s 25 godina iskustva u vodećim hrvatskim nakladničkim kućama. S dijagnozom dijabetesa tipa 2 živi 16 godina. Potkraj 2019. godine pokrenuo je blog Dianovo.hr.

Linker
20. travanj 2024 02:21