Adventski kalendar

 FOTOGRAFIJE: IVA ŠUTIć
Najslađe odbrojavanje

Kako je domaća influencerica napravila cool adventski kalendar koji možete iskopirati i vi

Dane do Božića najslađe je odbrojavati uz čokoladni adventski kalendar

Nema slađeg načina odbrojavanja dana do Božića od adventskog kalendara, a svake godine vidimo genijalne i kreativne ideje kako napraviti svoj, uz malo truda i malo novca. Kako bi odbrojavanje bilo zanimljivije, najbolje bi bilo da napravite svoj adventski kalendar, a upravo je to napravila domaća influencerica Iva Šutić, na Instagramu poznata pod imenom iwaiva. Nama je zapeo za oko jer je jednostavan, može ga napraviti svatko, a efektno će izgledati u vašem domu. Naravno, napunjen je čokoladom bez koje ne možemo zamisliti odbrojavanje dana do Božića.

image

Adventski kalendar

FOTOGRAFIJE: IVA ŠUTIć

Priznaje kako je njezin prijedlog za ovogodišnji adventski kalendar za djecu počeo s jednom idejom, ali ju je kreativnost odvela u drugom smjeru i na kraju je zadovoljna kako je ispao.

image

Adventski kalendar

FOTOGRAFIJE: IVA ŠUTIć

- Od papira za umotavanje napravite 24 male vrećice i zalijepite ih na običnu kutiju da glume prozorčiće. Svaku iscrtajte bijelim markerom i napunite sadržajem koji želite. Ja sam stavila čokoladice u obliku Djeda Mraza i ove godine ćemo probati vježbati strpljenje i otvarati samo jednu po danu - napisala je Iva u objavi na Instagramu.

- Od druge kutije sam izrezala još dva veća pravokutnika i od njih sam napravila krov, a od dva manja trokutića sam napravila bočne strane krova da sakrijem rupe - objasnila je Iva.

Iako na prvu djeluje komplicirano, za izradu kalendara bilo joj je ukupno potrebno sat, sat i pol vremena.

image

Adventski kalendar

FOTOGRAFIJE: IVA ŠUTIć

Kako je božićno vrijeme i vrijeme dobrih djela i ljubavi, Iva je pripremila listu aktivnosti kako bi svaki dan napravila nešto lijepo te dodatno oživjela blagdansko raspoloženje. Listu je napravila za sina vrtićke dobi, ali može inspirirati i vas da napravite svoju.

image

Popis aktivnosti

FOTOGRAFIJE: IVA ŠUTIć

- Mi smo totalno nestrpljivi - zaključila je Iva.

Linker
14. travanj 2024 06:48