Usudi se... Ili ipak ne.
 Foto: Shutterstock
što reći

Jeste li čuli išta bizarnije? Parfemom od vaginalnih sokova želi privući muškarce

Mirisi mogu biti odlični 'pojačivači' intimnih odnosa te mogu vrlo efektivno djelovati kao afrodizijak. Jedna djevojka je po pitanju mirisa otišla korak dalje, odnosno dolje…

Blogerica Rachel Khona isprobala je vrlo ekskluzivan parfem, a sve u nadi da privuče muškarce. Parfem je toliko ekskluzivan da se može naći jedino u njenim gaćicama.

Da, dobro se pročitali! Stavila je prst 'tamo dolje' te je zatim 'taj parfem' nanijela na zapešća.

- Vaginalni sokovi slove kao afrodizijski parfem za privlačenje muškaraca. Zašto to onda ne bih i isprobala - rekla je Rachel.

Djeluje li?

Prvotno je nanosila 'samo' svoje vaginalne sokove, a kasnije je dodala mrvicu svog omiljenog parfema. Iz parfumerije, naravno.

Stručnjaci ovaj eksperiment nisu pozdravili.

- Feromone smo proučavali tako da vidimo kako oni utječu na vizualnu i seksualnu privlačnost, ali oni nisu bili istraženi u vaginalnoj tekućini. To nije nešto što bismo preporučili - rekli su.

Ispostavilo se da ni Rachel ne preporučuje ovu taktiku. Osim malo više osmijeha, nije imala nešto posebno za prijaviti.

- Muškarci nisu trčali u mom smjeru. Mislim da ću se ipak držati svog parfema i provjerenih afrodizijaka - zaključila je.

Ljubavni miris

Kada se spremate za spoj, iskušenje da na sebe stavite hrpu mirisa je vrlo jako. Psiholozi takvo ponašanje objašnjavaju strahom, danas vrlo raširenim, da pokažemo ono što jesmo, posebno u intimnim trenucima. No, nemojte upropastiti ljubavni susret mijenjajući miris svoje kože gušeći ga jakim parfemima. Dajte prednost blagim sapunima nježnog cvjetnog mirisa koji imaju opuštajući učinak.

Ili posegnite za lavandom: prema nekim istraživanjima muškarcima je to jedan od omiljenih mirisa. Ipak, prirodni mirisi tijela, kažu stručnjaci, bude eros učinkovitije od najskupljih parfema.

Linker
17. travanj 2024 17:32