Umjetnički ste nadareni, a vaša umjetnost poziva druge da vide svijet oko vas vašim očima.
 FOTOGRAFIJE: TAMARA DRAGOVIC GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Drugačiji od ostalih

Indigo djeca: 13 znakova da pripadate ovoj posebnoj vrsti ljudi

Oni su kreativci s percepcijom koja proučava uspostavljene društvene norme. Doista su stare duše, a njihova misija je jasno postavljena kako bi uzdrmala suvremeni svijet

Darovita djeca, s jasnom misijom da izazovu i promijene stvarnost, prvi put su se počela pojavljivati 1970-ih godina. Indigo djeca su nadograđeni nacrt čovječanstva, a naziv su dobili po boji svoje aure kojom dominira kraljevsko plava boja. Osim psihičke svijesti, oni su snažni pokretači promjena, kreativci s percepcijom koja proučava uspostavljene društvene norme. Doista su stare duše, a njihova misija je jasno postavljena kako bi uzdrmala suvremeni svijet i otvorila put budućim generacijama za stvaranje većeg mira i sklada za sve.

13 uobičajenih osobina indigo djece:

1. Osjećate se duhovno probuđeni

Rođeni ste da radite na promjenama i od malih nogu ste osjećali da ste uključeni u nešto duhovno veće od većine ljudi. Duhovno buđenje može biti potaknuto bilo čime, od potpuno svjetovnog do nečega što mijenja život.

2. Suđeno vam je da budete ovdje

S vremena na vrijeme ste samouvjereni, pa čak i arogantni – i ohrabreni nečim većim nego što možete objasniti. Znate da ste na ovu planetu stavljeni s razlogom i da ćete uvoditi pozitivne promjene. Znate da drugi trebaju vašu pomoć u svojoj transformaciji.

3. Imate visoka očekivanja od sebe i drugih

To može uzrokovati izazove u odnosima i interakcijama, obično zato što vidite samo najbolje i očekujete da će drugi to opravdati. Premda možete biti neumoljivo samokritični. Nemojte dopustiti da vas to odvede u krivom smjeru, umjesto toga iskoristite to u svoju korist kako biste gurali sebe i druge, ali također znajte da drugi možda nisu toliko motivirani kao vi.

4. Intuicija vam je najbolji prijatelj

S urođenom samouvjerenošću, često mislite da je vaš put ispravan i uvrijeđeni ste ako drugi to ne vide. Imate unutarnji kompas – intuiciju – koji vas vodi kroz život i uvijek znate što je ispravno. Da su indigo djeca vladala svijetom, sigurni ste da ne bilo problema.

5. Preispitujete autoritete

Niste od onih koji pregovaraju, toliko ste sigurni u svoje stavove i ponašanje pa vam ni bunt nije stran, a i skeptični ste prema onima na vlasti. Naravno, to vam povremeno može uzrokovati nevolje. Zbog toga je važno da naučite birati svoje bitke.

6. Silno želite promijeniti sustave

Teški i kruti sustavi čine vam se glupima i često ne možete razumjeti kako ih neki smatraju normalnima. Ti se sustavi također mogu činiti zastarjelima u usporedbi s onima za koje znate i vjerujete da su mnogo učinkovitiji. Budite strpljivi i znajte da je masovnim sustavima potrebno vremena i ljudi kako bi se promijenili.

7. Kreativni ste

Umjetnički ste nadareni, a vaša umjetnost poziva druge da vide svijet oko vas vašim očima. Njegujte tu sposobnost jer vam je ona poput drugog jezika, onoga kojim se možete približiti drugima.

8. Vi ste kreator promjena

Toliko ste svjesni propusta društva, i to vas čini veličanstvenim vođom. Uvijek pronalazite nove i bolje metode poslovanja, radite na promjenama u društvu i u kaosu donosite mir.

9. Izgubljena ste duša

Među ljudima se ponekad osjećate neshvaćeno jer prepoznajete da ste drugačiji od većine ljudi. Možete težiti tome da bude usamljenik ili buntovnik, niste spremni na kompromise samo kako biste se uklopili u društvo ili nečije kalupe.

10. Svojeglavi ste

S obzirom na to da ste indigo dijete, vaša misija je kodirana u vašem cijelom biću, znate svoju vrijednost i ne želite odustati od onoga u što vjerujete jer vam integritet ima visoku poziciju na ljestvici vrijednosti.

11. Strastveni ste i fokusirani

Iako je vatrene temperamente nekad teško podnijeti, niste od onih koju mogu biti mirni ili ušutkani. Ove osobine trebaju balansirati jedna drugu jer previše neobuzdane strasti može dovesti do negativnih ishoda. Njegujte ove osobine i koristite ih obje prema potrebi.

12. Imate psihičke sposobnosti

Bez ikakve potrebe za razvojem, vaši psihički kapaciteti (vidovitost, empatija, telepatija) su fino podešeni. Iako ne vidite ništa posebno u svojim sposobnostima, to vam daje prednost u čitanju drugih s lakoćom, a rijetki će vas zavarati.

13. Frustrirani ste

Vaša vizija boljeg svijeta i društva može vas dovesti i do razine frustracije jer ste nemirna duša željna promjene. Lako postajete frustrirani društvom i ljudima koji se ne mijenjaju dovoljno brzo. Međutim, kako bi vaša misija mijenjanja svijeta na bolje bila uspješna, morate ćete biti strpljivi.

Linker
05. ožujak 2024 22:07