Ne bi li bilo lijepo započeti doručak toplim napitkom u šalici oslikanoj ovako fora motivima?!
Doniraj i pomozi!

I ti možeš biti zmaj!

Priključite se humanitarnoj akciji Gorana Čučkovića koji usprkos vlastitoj teškoj sudbini svaki trenutak koristi da pomogne djeci.

Ove smo jeseni objavili priču o Goranu Čučkoviću, 38-godišnjaku koji je nekada vodio sasvim normalan život. Radio je kao mikser slike na televiziji i paralelno se profesionalno bavio fotografijom. A onda je jednoga dana počeo šepati na lijevu nogu, zatim mu je oslabila desna, ubrzo i lijeva ruka, a potom i desna noga... Dijagnosticirana mu je mlohava tetraplegija. Nasljedna bolest za koje nema lijeka.

Unatoč 80-postotnoj invalidnosti on se ne predaje i sve je kreativniji. Maštanjem i stvaranjem okupira misli i smišlja kako pomoći drugima. Smislio je humanitarni projekt 'Zmaj Anđelko pomaže djeci', čiji cilj je stvaranje i doniranje slikovnica djeci u bolnicama i općenito s potrebama.

Ovim putem vas pozivamo na solidarnost i pomoć u prikupljanju donacija za humanitarni projekt ''Zmaj Anđelko pomaže djeci'', koji za cilj ima stvaranje i distribuciju slikovnica djeci pacijentima i djeci u potrebi na području cijele zemlje.

Goran se bori protiv bolesti i svega što ona nosi, pisanjem i stvaranjem slikovnica, pa zašto mu mi svojim skromnim doprinosom ne bismo pomogli?

Trenutno prikupljamo sredstva za drugu slikovnicu, ''Kornjačica Rita - priča o cesti''. Donaciju možete uplatiti na žiro-račun projekta otvoren u PBZ banci: IBAN HR36 2340 0093 1031 3560 2

Foto: PRiredba Studio/Facebook
Slikovnice nisu samo za odrasle, zar ne Luka Nižetić!?

Pritom preuzmite ili naručite svoj primjerak slikovnice i/ili zmajske šalice:

  • SLIKOVNICA ''Zmaj Anđelko i dugački rep'' 20 KN + POŠTARINA (5 kn)
  • ZMAJSKA ŠALICA 50 KN + DOSTAVA (15 kn izvan Zagreba)

Sredstva od donacija upotrijebiti će se za stvaranje i distribuciju novih naslova djeci u bolnicama i ustanovama. (Inspektor Surletti, Neustrašiva mama, Div na biciklu...)

NARUDŽBE I INFORMACIJE: donacije@zmaj-andjelko-pomaze-djeci.com ili 095 1992 008

Više o projektu i Goranu možete naći na službenoj web stranici i Facebooku.

Linker
18. travanj 2024 08:07