Što će donijeti 2023. godina?

 SHUTTERSTOCK
Numerologija

Evo kako su magični broj sedam i 2023. godina povezani! Odlična je vijest da to možete iskoristiti

Važno je znati da svaka godina ima svoj univerzalni broj, a iz njega se može znati što će ona donijeti sa sobom

Prije nego počnete izrađivati planove za sljedeću godinu, možda bi vam dobro došlo malo poznavanja numerologija i dekodiranje broja 2023. Naime, numerologija je sustav koji počiva na ideji da brojevi od nula do devet imaju spiritualno i simboličko značenje. Tako godina, vaše ime, datum rođenja imaju svoje numerološko značenje. Upravo razumijevanje toga vam može pomoći da bolje prilagodite svoje manifestacije. No, prije svega je važno znati da svaka godina ima svoj univerzalni broj godine. To je u biti jedan horoskop za cijelu godinu, a može se iščitati iz jednog broja.

Što je univerzalni broj godine?

Univerzalni broj godine govori vam koja područja života i koje teme će vam biti važne u godini, ali to će biti važno cijelom čovječanstvu, ne samo vama. Taj broj mijenja život i simbolizira na koju vrstu energije će kolektiv biti fiksiran, bilo stvaranje ili uništavanje. Univerzalni broj godine može pomoći u prepoznavanju nadolazećih trendova u godini, što vam može pomoći u traženju mogućnosti u privatnom i poslovnom životu.

Srećom, nema komplicirane matematike pa univerzalni broj godine možete izračunati i sami. Jednostavno zbrojite sve brojeve u godini. U slučaju godini 2023., to je sedam.

Evo kako točno izgleda izračun: 2 + 0 + 2 + 3 = 7.

Za sljedeću godinu, 2024., izračun izgleda ovako: 2 + 0 + 2 + 4 = 8.

U numerologiji, trebate smanjiti broj zbrojem na jednu znamenku od jedan do devet. Ova se formula može primijeniti na bilo koju godinu, kao što je godina rođenja, datum vjenčanja, godina diplomiranja itd.

Što će nam donijeti 2023. godina i broj sedam?

Čim stigne 1. siječnja 2023., univerzalni broj godine ne prestaje utjecati na nas, a to će biti sedam. Prema numerologiji, 2023. godina mogla bi sa sobom nositi auru otkrića, intuicije i suosjećanja dok tražimo nove načine da razumijemo sebe i svijet oko nas.

Dok svaka pojedinačna znamenka ili osnovni broj (1-9) u numerologiji sadrži mnoštvo tumačenja, broj 7 općenito se povezuje s potragom za dubljim značenjem, prema Kamleshu Trivediju, astrologu i numerologu u astrološkoj aplikaciji Nebula.

- Broj 7 je poseban jer je povezan s planetom Ketu u vedskoj astrologiji, “planetom u sjeni” koji se danas smatra sinonimom za Mjesečev južni čvor, i Neptunom u zapadnoj astrologiji. Obje planete su duboko povezane s duhovnim prosvjetljenjem i intuicijom - rekao je Kamlesh za Well+Good.

S obzirom na maglovitu prirodu ovih tema, broj 7 vam često može ostaviti više pitanja nego odgovora, barem u početku, kaže numerologinja Jasmine Wolfe.

Ovo su ključne riječi za sljedeću godinu: analitičnost, vjera, intuicija, logika, filantropija, samorefleksija i duhovnost.

Sljedeća godina će donijeti zajedničke napore u oblikovanju duhovnih praksi. Zaronite dublje i postavite namjere prema osobnom razvoju. Pokušajte ne previše razmišljati ove godine, svakako budite svjesni da se 7 može manifestirati kao energija cinizma. Isto tako, 2023. godinu iskoristite za čitanje knjiga za samopomoć i razvijanja vašeg intuitivnog glasa. Uz to, važno je pomaganje drugima. Otključajte svog unutarnjeg filantropa.

Linker
14. travanj 2024 13:18