Prijavite se
 Getty Images
online radionica

Da, zaista postoji isprobanih devet koraka za ostvarivanje vaših snova!

Vrijeme je da i za vas ostvarivanje želja postane jasna i lagana igra

Jeste li ikada pomislili: "Kad bi barem postojao neki sustav pomoću kojega se postiže točno ono što želiš u životu"? Neka jasna uputa koju bi bilo lako svaki puta slijediti. Kao kad poželiš kavu iz automata pa odabereš vrstu, ubaciš novčić, pritisneš gumb... Takva, jasna i jednostavna uputstva!

Upravo je takva uputstva još pred 40 godina osmislila poznata svjetska duhovna učiteljica Sonia Choquette. Nazvala ih je "9 principa za ostvarivanje žudnji vašeg srca".


ŽELJE SE OSTVARUJU

Moje ime je Sanja Plavljanić-Širola, vlasnica sam Centra SRETAN DAN i Soniine principe sam otkrila pred 20 godina, osjećajući se kao da sam odjednom zakoračila u neki paralelni čudesni svijet koji je cijelo vrijeme bio ovdje, samo mi nitko nikada nije rekao da postoji i kako da u njega uronim.

Primijenila sam ta znanja u svom životu i oduševila se kako djeluju. Izrekla sam prvi puta na glas svoje skrivene želje, priznavši ih prvo sama sebi. "Ne želim više biti arhitektica" - bila je jedna od njih. "Želim puno putovati" "Želim se družiti sa Soniom Choquette" "Želim napisati knjigu"- nizale su se kroz godine moje velike istinske žudnje i primjenom 9 principa sve redom postajale stvarnost. Jednom kad naučite ove korake, ponekad je dovoljno primijeniti i samo nekoliko njih i - želje se ostvaruju!

Toliko sam bila oduševljena djelovanjem ovih čudesnih jednostavnih principa, da sam ih pred 11 godina počela poučavati. Željela sam da što više ljudi otkrije ono što je meni snažno promijenilo život. Poučavam ih sve do danas i u međuvremenu se ostvarilo tisuće prekrasnih želja mojih polaznika.

A kockice Svemira su se posložile baš tako da je online verzija radionice OSTVARIVANJA ŽELJA dogotovljena baš u ovo vrijeme kad smo s vi kod kuće. I kada mnogi razmišljaju upravo o tome je li njihov život onakav kakvog žele ili bi ustvari voljeli da je drugačiji.

Ako i vi želite proći kroz proces transformacije kroz kakav sam i ja prošla i naučiti 9 čudesnih principa, uključite se do 5. svibnja u online radionicu OSTVARIVANJA ŽELJA da prolazimo kroz sve te korake zajedno. Jer ako se prijavite do tog datuma, osim popusta, dobivate i mogućnost tjednih online susreta uživo na kojima ću odgovarati na vaša pitanja. Prava je šteta ovu jedinstvenu priliku propustiti, jer se neće ponoviti.

Vrijeme je da i za vas ostvarivanje želja postane jasna i lagana igra!



A prvi video radionice možete besplatno pogledati OVDJE.

Linker
19. travanj 2024 15:49