Postoje neke stvari koje biste trebali znati o ovom povoljnom nizu brojeva
 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
značenje brojeva

Često na satu viđate 11:11? Znate li što to znači za vaše odnose, sreću, ali i duhovnost

Spiritualne stručnjakinje dale su svoje komentare o značenju brojeva 11:11

Ako vam je netko pokazao na sat i rekao "11:11, poželi želju", možda ste se pitali o čemu se zapravo radi. Osim što samo zaželite želju kad god vidite 11:11, stručnjaci kažu da postoje neke stvari koje biste trebali znati o ovom povoljnom nizu brojeva.

Ljudi koji promišljaju o duhovnosti smatraju ovo izuzetno dragim znakom iz svemira, jedna od njih je i Irena, djevojka koja vjeruje da nam brojevi ipak nešto poručuju.

- Općenito vjerujem da u životu ništa nije slučajno. Jedno vrijeme mi se događalo da skoro svaki dan kada pogledam na sat, on pokazuje 21:21, 22:22 ili 23:23. Nakon par dana "slučajno" sam vidjela da postoji stranica Angel Numbers koja objašnjava značenje svakog broja. Vjerujem da su brojevi povezani s duhovnošću te da svaki od tih brojeva koji vidimo nosi značenje koje nam je potrebno u tom trenutku. Oni su jedan od načina komunikacije anđela s nama, duhovnim bićima u fizičkom svijetu. Takve poruke mi pružaju i utjehu. Najčešće mi se događa da viđam broj 22:22, koji mi je najdraži jer govori da sam na dobrom putu i da je sve onako kako treba biti. Drugi najdraži broj, kojeg se ujedno i bojim je 11:11 jer najbrže donosi "povratnu informaciju" - ispričala nam je Irena.

image
FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Koje je značenje brojeva 11:11?

Od anđeoskih brojeva do numerologije, interes za 1111 dolazi iz uvjerenja da različiti brojevi nose specifične energetske vibracije i, nadalje, da možete raditi s tim vibracijama.

Profesionalna intuitivka i autorica knjige "Angel Intuition" Tanya Carroll Richardson tvrdi da broj 1 uvijek označava nove stvari, nove cikluse, nove početke i unošenje novih elemenata u vaš život.

Numerologinja i autorica knjige "You Are Cosmic Code" Kaitlyn Kaerhart se slaže s tim te dodaje da viđenje ponavljajućih jedinica signalizira da je novi početak blizu.

- To je dobor vrijeme da se usredotočite na inovacije i kreativnost, prihvatite svoju neovisnost i krenete za onim što želite - navodi Kaitlyn.


Što ako često vidite 11:11?

Bilo da na satu uhvatite 11:11 ili vidite 1111 u telefonskim brojevima, na adresama ili registarskim oznakama, shvatite to kao dobar znak.

- Ako vidite da se broj 11 ponavlja, povezujete se sa svojom intuicijom na nov i moćan način - kaže Kaerhart.

U numerologiji, dodaje Kaerhart, 11 se također povezuje s duhovnošću, kreativnošću i inovativnošću, sa svim stvarima s kojima se valja povezati u susretu nečemu novom ili novom početku.

- Uvijek govorim klijentima da je, kad vidite mnogo brojeva jedan, to podsjetnik iz svemira da je to sjajno vrijeme da manifestirate ono što želite - navodi Richardson.


Što to znači za odnose?

Prema Richardson, mogli biste vidjeti 1111 kada razmišljate o određenoj osobi, a to bi moglo biti zeleno svjetlo ili palac gore od svemira u vezi s tim pitanjem, objašnjava ona.

Što to znači za sreću?

Slično tome, Richardson dodaje ako vidite 1111 dok razmišljate o određenom projektu ili cilju, to je još jedan dobar znak ili "zeleno svjetlo". To je nešto poput gurkanja iz svemira koja kaže "Na dobrom ste putu."

Što to znači za vašu duhovnost?

- To može biti pokazatelj da je energija koja vas okružuje trenutno sazrela za preuzimanje zdravih rizika, promjenu obrazaca ili pomak naprijed prema određenim projektima ili odnosima - tvrdi Richardson.


Kako iskoristiti 1111 energiju?

Slušajte svoju instinkte

Ako ste primijetili da često vidite 1111, ali niste sigurni kako je to povezano s vašim životom, tu će vam intuicija dobro doći.

- Utišajte um i pažljivo slušajte svoje instinkte - primjećuje Kaerhart.

I zapamtite, brojevi su samo jedan način na koji vam svemir donosi sinkronizaciju.

- Numerologija je moćan, drevni sustav koji, poput astrologije, može biti nevjerojatno točan. Ipak, imajte na umu da vam svemir svakodnevno šalje mnogo signala ili znakova na bezbroj načina - objašnjava Richardson.

Budite otvoreni za nove mogućnosti

- Ponekad stvari nisu onakve kakvima se čine pa držite oči otvorene za mogućnosti - dodaje Richardson.

Ništa bez truda

Vaša sposobnost da privučete stvari koje želite jača je kada vam se 1111 često pojavljuje, ali zapamtite, i vi ćete morati uložiti rad.

Linker
05. ožujak 2024 19:21