Vaše želje čekaju da im date priliku da se manifestiraju! Dopustite im da postanu moguće, a zatim i stvarne!
 Foto: Istock
Radionica ostvarivanja želja

Čarobni štapići postoje samo u bajkama, ili?

Kroz ovu radionicu je prošlo preko 500 polaznika. Neke se želje ostvare već za vrijeme trajanja radionice, neke se pokrenu, a neke se pak "zakotrljaju" kad se radionica završi. A "čarobni štapić" ostaje u vašem posjedu zauvijek!

Da li biste voljeli imati čarobni štapić? Svi smo to željeli kao djeca, zar ne? Pa tako i ja.

Zamislite kako bi izgledalo da ga upravo danas imate u trajnom vlasništvu! I da njime svoje želje možete pretvarati u stvarnost.

Neobičnim spletom okolnosti (sreća ili nešto više, što mislite?) ja sam zaista dobila nešto što možemo nazvati čarobnim štapićem. Od predivne autorice i duhovne učiteljice Sonie Choquete.

On je promijenio moj život, iznjedrio mi novo zanimanje, učinio me Soniinom prijateljicom i pretvorio me u drugačiju, puno ispunjeniju osobu. A onda sam, pred ravno 10 godina, s velikom radošću odlučila započeti takve čarobne štapiće prosljeđivati drugima.

Ime tog čarobnog štapića je Radionica ostvarivanja želja. Kroz nju je u Hrvatskoj prošlo već preko 500 polaznika, a njeno trajanje od 10 tjedana (jednu večer u tjednu) osigurava da se ova druženja pretvore u pravi rasadnik ostvarenih snova. Neke se želje ostvare već za vrijeme trajanja radionice, neke se pokrenu, a neke se pak "zakotrljaju" kad se radionica završi. A "čarobni štapić" ostaje u vašem posjedu zauvijek!

Čuda se događaju

Ponekad mi je i samoj nevjerojatno promatrati čuda koja stižu u živote mojih polaznika: poslovne prilike koje dođu iz neslućenog smjera, ljubav koja se iznenada pojavi, bolest koja bude iscijeljena... bezbroj je primjera. Zamislite kako biste se vi osjećali u trenutku kad se ono što si već dugo želite počinje odjednom pojavljivati u vašem životu...

Velika vrijednost ove radionice je što vam omogućava da se sustavno i vođeno (korak po korak, Princip po Princip) posvetite kreiranju najbolje verzije vlastitog života.

Svaki polaznik radi na tri svoje želje ili cilja, od kojih jednu podijeli s grupom, a na druge dvije radi u tajnosti. Snaga grupnog rada dodatno pojačava djelovanje 9 Principa ostvarivanja želja, koje je pred gotovo 40 godina osmislila Sonia Choquette i koji se od tada prenose i uspješno primjenjuju u čitavom svijetu.

Otvorite i vi vrata čaroliji! Vaše želje čekaju da im date priliku da se manifestiraju! Dopustite im da postanu moguće, a zatim i stvarne!

Pa ćete mi nakon radionice napisati pismo slično ovome :-)

Da mi je netko rekao koliko ću se promijeniti u deset tjedana, ne bih vjerovala. Izmučena strahovima, sumnjama, nesigurnošću, osjećajem manje vrijednosti, preispitivanjima sebe i drugih upisala sam radionicu gotovo isti tren kad sam za nju saznala. Sad znam da sam nesvjesno povjerovala intuiciji i da je to vjerojatno najbolja odluka koju sam donijela u zadnjih puno, puno godina. Radovala sam se svakom utorku i novim spoznajama koje sam upijala i prihvaćala bez zadrške. Sanja, otkrila si mi novi svijet, pokazala da je sve moguće i da nema granica. Malo po malo Soniini principi postaju dio mog života, mog bića. Želje se jednostavno ostvaruju. Još uvijek se čudim kako sve postaje jednostavno, s kakvom lakoćom se odvija dan. Zaista nam se prave stvari događaju u pravom trenutku za nas. I zato sam ja u pravom trenutku upoznala tebe Sanja, i sve vas... Grlim vas!

Erika

Ili ovome:

S oduševljenjem mogu reći da mi se 2. i 3. želja već ostvaruju (i to dosta brzim tempom), a za prvu znam i osjećam da će se ostvariti do kraja iduće godine (malo je kompleksnija). Ono što sam dobila na radionici i na čemu sam najviše zahvalna je to što sam počela VJEROVATI i PREPUŠTATI SE životu. Najteže je bilo OTPUSTITI KONTROLU. Kad sam to uspjela, doista se dobije osjećaj ”Ja mogu”, potom ”Sve je moguće” i onda ti to Svemir potvrdi. Tek kad sam to osvijestila i osjetila, sve se otvorilo, krenulo i počelo ostvarivati! YES!!! Hvala ti na svemu!

Sandra

Ako vam intuicija šapuće da je vrijeme da i vi posegnete za čarobnim štapićem koji vam pripada, poslušajte je i rezervirajte odmah svoje mjesto!

POČETAK RADIONICE: 6.veljače 2018. (utorak)

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola

VRIJEME ODRŽAVANJA: 17:30 -19:45 h, jednom tjedno, 10 utoraka za redom

MJESTO ODRŽAVANJA: Centar „Sretan dan“, Kralja Zvonimira 20/II , Zagreb

CIJENA: 3 rate po 390kn (jedna mjesečno)

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Tel. 091/2333505

VIŠE INFO I DOJMOVIE POLAZNIKA pročitajte ovdje.

Linker
23. travanj 2024 20:09