FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
ONLINE RADIONICA

Biste li voljeli upoznati svoje anđele?

Ako još niste otkrili koliko je čudotvorna i blagotvorna njihova pomoć, pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo ih zajednički otkrivati i s njima se družiti i zbližavati

Ova čudna vremena dotiču svakoga od nas svojom nesigurnošću. Zato je važno znati da i dalje postoji nešto na što se možete osloniti, nešto što je čvrsto i stabilno i uvijek tu za vas. Koliko god se na prvu mogu činiti nestvarnima, upravo su vaša intuicija i vaši nevidljivi pomagači najpostojanije stvari u vašem životu! Upravo na njih uvijek možete računati.

Ako je osluškujete, intuicija će vas uvijek usmjeriti u najboljem smjeru, a vaši anđeli su ovdje blizu vas i čekaju da ih zamolite da vam život učine lakšim i jednostavnijim. I da vam pomognu da se osjećate bolje.

Ako još niste otkrili koliko je čudotvorna i blagotvorna njihova pomoć, pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo ih zajednički otkrivati i s njima se družiti i zbližavati.

Osim komuniciranja s anđelima, arkanđelima i svojim Višim Ja, vježbat ćemo i razvijanje intuicije.

Čak i ako se već svakodnevno služite tom prekrasnom pomoći, postoje još mnogi slojevi i načini koji čekaju da ih otkrijete….


ONLINE RADIONICA UŽIVO

Ciklus od 5 susreta

NA RADIONICI ĆEMO:

• se zbližiti s vlastitim duhom i njegovim vodstvom

• produbiti kontakt sa svojim anđelom čuvarom i doznati njegovo ime

• otkriti svoj osobni tim anđela

• upoznati se s arkanđelima i načinom pristupanja njihovom vodstvu.

• vježbati konkretne načine povezivanja s anđelima i vodičima.

• osnažiti vlastitu intuiciju

• kreirati moćnu grupnu energiju manifestacije

Već za vrijeme radionice polaznici doživljavaju prekrasne znakove pomoći. Radionica je utemeljena na učenjima Sonie Choquette i nadograđena dodatnim saznanjima i osobnim iskustvom voditeljice. Unaprijed se radujemo tim zajedničkim druženjima i mnogim lijepim iznenađenjima koje će nam sigurno prirediti naši dragi pomagači.

POČETAK RADIONICE: 22. studenog 2021. (ponedjeljak)

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola

VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:15 h, 5 ponedjeljaka za redom

MJESTO ODRŽAVANJA: Radionica se odvija online

CIJENA: 2 rate po 300 kn (avans + druga rata tijekom radionice)

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

098/702927, 091/5355197

DOJMOVI

Znate da su tu, osjećate ih, razgovarate s njima, pronalazite perca, ali još uvijek niste sigurni kako im prići, kako ih zazvati, čuti..

Onda krenete u “Sretan dan” -“Anđeosku radionicu” i uz vodstvo Sanje nađete se u skupini divnih žena čije se pozitivne vibracije isprepliću, gdje postajete skupina anđela koja doseže nevjerojatne visine, gdje sve pršti od nadahnuća, sreće i druženja u neslućenim visinama.

Sanja, hvala ti za suptilno vodstvo prepoznavanja sebe, svoje intuicije, naših vodiča, anđela i moći ljubavi i zajedništva. I hvala svim mojim divnim anđelicama suputnicama na prekrasnom druženju prilikom putovanja u čudesni svijet Anđela.

Danijela


Poučen predivnim iskustvom iz radionice Ostvarivanja želja, nisam ni sumnjao da bi na anđeoskoj radionici moglo biti drugačije. A kako bi i moglo biti drugačije kad radionicu vodi utjelovljenje Anđela!? Sanja jednostavno živi sve ono o čemu podučava i to nesebično dijeli. I zato su meni, kao emotivcu, njene radionice predivne. Vrlo lako sam mogao osjetiti tu autentičnost i istinu u svemu što nam je objašnjavala.

Primjenjujući ta znanja, uvjerio sam se u istinitost svega što nam je rekla.

Svako jutro zamolim anđele da mi pomognu taj dan, da mi bude ugodna i mirna atmosfera na poslu, da mi dan bude pun radosti i ljubavi i guess what: to funkcionira!!

Eto, meni je na radionici bilo predivno i od srca ju svakome preporučujem.

Pokušao sam što više toga upiti, što više toga osvijestiti.

Dario


Radionica potiče sve najbolje u nama: maštu, zahvalnost, ljubav, vjeru i povezanost sa Svemirom.

Biljana


Ovu radionicu je teško riječima opisati, treba ju osjetiti i doživjeti svim čulima.

Maja

Linker
08. svibanj 2024 05:35