Omotač života zvan Energija možemo ponovo učiniti čistim i cjelovitim.

 SHUTTERSTOCK
Nevidljiva opna

Vjerujete li da postoje ljudi i prostori s negativnom energijom?

Slijedite osjećaj svoga srca i pronaći ćete božansku tipku u sebi

Razlog zašto nas nečije društvo uznemiruje, a nečije opušta zasigurno postoji. Je li stanje Energije određene osobe prenosivo na drugu osobu? Dokazno je, a manifestira se u našem osjećaju. Dodamo li tome i prostor ozračen negativom, led pod nama početi će pucati. Jesu li posljedice upijanja negativne Energije tihi ubojica našeg tijela i uma? Energija sama po sebi nikad nije jasno definirana, jer sva dosadašnja istraživanja provedena u laboratoriju i prikazana u formulama nisu nikad dala dovoljno razumljiva objašnjenja njezinog djelovanja, barem do danas. Energija je poput vrtloga, nebeska tvorevina proizišla iz praznine, a praznina je nulta točka iz koje kreće postanak svega, čime je ostvareno i postojanje nas samih i svega oko nas. Dodir nečega može nas opeći, može nas ohladiti, može nas ukočiti, obeshrabriti, natjerati da besciljno lutamo, da se izgubimo u poznatoj šumi ili asfaltu, a može djelovati i ljekovito.

Stanje duše

Čim je duša u dobrom stanju, svi ostali naši dijelovi poslušni su ‘podanici‘ dovedeni u red u kojem se dobro osjećamo, jer im duša šalje impulse koji su čisti. A čisti impulsi Energije očiste nečistoće našeg uma i tijela. Ako onečišćena Energija zavlada nama, naše ponašanje se mijenja, naše shvaćanje prelazi u neshvaćanje ili u neku vrstu izobličenog shvaćanja, naši dojmovi su potpuno krivi, naše rečenice u formulaciji samo su spojena slova na papiru bez mogućnosti razumijevanja drugih i želje za traženjem poente, naši su idejni potencijali skučeni, uvjerenja previše subjektivna, želje neprimjerene prirodi, ljubav koja se kreće od toplog do hladnog… jednostavno smo raštimani i pomalo se raspadamo. Da bi se osjećali bolje trebamo krenuti obrnutim sistemom od dosadašnjeg, a to znači ‘U zdravom duhu, zdravo tijelo.‘ Prije nego krenemo u pustolovinu saznanja u kojem trenutku Energija mijenja svoj oblik, neophodna je spoznaja što je zapravo Energija.

Minus i plus

Energija je samovoljni zasebni živi nevidljivi entitet u koje je naše tijelo uronjeno, koja nas obavija sa svih strana, što u prijevodu znači da mi živimo u Energiji i da njezino djelovanje možemo donekle usporediti s fuzijom, a takvo udruživanje itekako je korisno po naše zdravlje. Ta nevidljiva opna vrlo je rastezljiva, popunjena bilijunima iona koji ne miruju nego su uvijek u pokretu, odnosno u vibraciji gdje minus i plus vode neprekidnu ‘bitku‘, ali ne onu natjecateljsku tko će pobijediti, a tko sudjelovati, nego ‘bitku‘ u svrhu pozitivne pretvorbe. Ta beskonačna igra nikad se ne prekida, a dok smo u tjelesnom obliku sve nepravilnosti naše tjelesne krhkosti, naše umne promjenjivosti, pokušava ispraviti šaljući energetski signal u određeni dio našeg tijela ili uma kojem je zaprijetila opasnost.

Dva lica

Shvatiti Energiju doslovno najveća je pogreška koju je čovjek mogao učiniti prema sebi, jer Energija uvijek ima dva lica. Važno je znati da ta dva lica nisu suparnici nego suradnici, međusobni prijatelji iz jednog jedinog razloga, da održe našu tjelesnu kompaktnost, da stvore kompatibilnost, da um održe u razumnim okvirima. Brzina vibriranja Energije brža je od brzine svijetlosti i dok god tako vibrira mi se osjećamo dobro, reagiramo suptilno, reagiramo na vrijeme, a ne prekasno, izražavamo emocije potpuno prirodno bez imalo cenzure, a sve što je prirodno ne može uvrijediti drugoga, već postaje prihvatljivo, konstruktivno, motivirajuće, inspirativno, spontano bez imalo straha, stvarajući u nama osjećaj opuštenosti, razigranosti, umne pokretljivosti, duševnog zadovoljstva.

Emotivne rane

Dok Energija vibrira na svoj prirodan način ona otklanja zapreke, ona zatvara ponore, ona ne dopušta da emotivne rane prokrvare, ali nažalost nešto se dogodi što poremeti njezinu skladnost, pa ona počne zračiti negativno, svirati krivu melodiju čije note ulaze i izlaze kroz našu tjelesnost, čineći nas nemirnima, konfuznima, potičući nas na radnje koje nikada ne bi učinili, na riječi koje nikada ne bi izgovorili, u djelo čiju posljedicu ne poimamo kao zlodjelo. Takva Energija mijenja cjelokupnu našu percepciju i o ljudima i o događajima, ali i o nama samima. Igra takve Energije je dvostrukog karaktera. Ili se proglašavamo nedužnima, pretjeranim dobročiniteljima, iznimno ambicioznim ljudima, požrtvovanim supružnicima … i nitko, ama baš nitko, ne može nas razuvjeriti da to nije istina. Kao što nije istina kada tvrdimo da smo krivi, nemilosrdni, zločesti, osvetoljubivi … Jeste li primijetili kada takva Energija započne ples, uvijek nas odvede u neku vrstu krajnosti. No, temeljno pitanje je zašto prirodna Energija poprimi oblik koji ugrožava i sebe i sve oko sebe. Što je toliko moćno da njezin vjetar zapuše drugačije?

Zadiranje u nepoznato

Što je tako moćno da odvoji plus i minus u njoj koji su do tada surađivali kao jedno? A što je još najgore kada tako izrazito negativna Energija preuzme vlast nad tobom, pa počnemo kriviti druge i koristiti neke vrlo upitne metode jer nam sve loše ide, nazivajući te metode različitim imenima o kojima zapravo nitko nema pojma, ali uvjerljiv nastup kako će se ta Energija s nekog skinuti poput viška kože određenim ritualima, raznim zapisima vrlo je škakljivo tlo, koje može ugroziti već ionako podivljalu Energiju, jer ono što čovjek dobro ne poznaje ni slučajno ne bi trebao u to zadirati ako ne po ničemu, barem po zakonu ljudskosti. Jer čovjek koji se uputi na put takvih metoda nije svjestan kako riječi obećanja raznih ‘majstora‘ djeluju na psihu određenog čovjeka, koja se samo na određeno vrijeme poboljša ili potpuno preokrene stvari, odnose, poslovne nedostatke, financijske deficite …, pa čovjeku sve što je do tada curilo iz ruku ili stajalo na mjestu odjednom krene kao rukom odneseno. I evo slavlja! To dokazuje kako i obećavajuće riječi imaju placebo efekt. Ali, koliko će slavlje trajati nitko ne razmišlja dok se ne ponove nevolje i iznova odvedu ‘majstorima‘. I dok nas on drži u začaranom krugu, negativna Energija pritajeno razara. Zato da više ne bismo lutali u neznanju otkrijmo Istinu.

Demonska osobina

Ono što je Energiju u kojoj živimo podijelilo na dva djela, odvojilo plus i minus, može samo jedan jedini faktor to učiniti. Taj faktor ima svoje ime. Zove se taština, a ona je demonska osobina. Erupcija ega, čime postajemo visoko rizična skupina i po sebe i po druge. Ljude koje je taština uzela pod svoje prestaju živjeti u ljubavi svoga bića i počinju živjeti u zlu svoga bića. Ona negativna Energija koja se odvojila od cjeline kreće u napad, tvrdeći kako se zlo jedino može uništiti zlom. Ako taština dugo traje i postane jako izražena, negativna energija dobiva na sve većoj važnosti, zbog čega smo u to vrijeme dovedeni u tjelesno-umnu opasnost. Za to postoji razlog. Omotač Energije koji je do tada bio cjelovit više ne postoji u tom obliku. Dok smo s jedne strane zaštićeni, s druge smo strane otvoreni, pa nam se neka bolest lako ušeta u naš organizam. Taština nije došla niotkuda i svatko ju može doživjeti i svi je mi imamo u doziranim bočicama i od tog saznanja ne treba bježati, a još se manje uvrijediti. Jer uvreda je živući dokaz da je taština u čovjeka prešla granicu.

Svakih sedam godina

Postoji način kako se osloboditi te demonske osobine kad pređe granicu, bez ikakvih rituala i seansi čime ćemo omotač života zvan Energija ponovo učiniti čistim i cjelovitim. Vratite se sedam godina unatrag, jer svakih sedam godina ljudsko biće okruže demonske sile. Ako ste u tim trenucima emotivno ranjivi, ako proživljavate nepravdu … što je vašu mentalnu snagu oslabilo, vi ste magnet tih demonskih sila koje će širom otvoriti vrata taštini, a taština će vas dan po dan trovati lažnim spoznajama o svemu. Opasna je to igra, kritična točka vašeg života, koja može postati fatalna. Postoji puno jednostavnije rješenje od podvrgavanja egzorcizmu ili nekim drugim metodama da pobijedite taštinu, da spojite natrag svoju Energiju, kako bi minus i plus opet postali prijatelji, a ne neprijatelji. Na tijelu čovjeka postoji mjesto, ali za svakog različito, na koje ćete pritisnuti svoj kažiprst lijeve ili desne ruke i kao tipkom na tipkovnici zvanoj ‘delete‘ obrisati sve nepoželjno i učiniti da sve krene drugačije. To je Božja tipka Energije. Slijedite osjećaj svog srca i nećete pogriješiti u pronalasku te božanske tipke u vama.

MISAO JEDNA

Opasnost za čovjeka počinje kad tvrdi da je ono što nije


Linker
13. travanj 2024 01:20