Almagea®

Zdrava i lijepa koža i kosa, uz odličnu zaštitu od sunca? Imamo rješenje!

Zdrav sjaj znak je mladolikosti, zdravlja i dobrog stanja kože. Kako godine prolaze, taj sjaj se smanjuje, a prvi znakovi starenja obično se javljaju u tridesetima i četrdesetima, kada se javljaju prvi znakovi smanjene elastičnosti kože, javljaju se prve bore, tamnija pigmentacija, povećane pore… sve su to vidljivi znakovi starenja kože

Koji su preduvjeti dugovječne ljepote i zdravlja, osobito kože?

Na proces starenja kože uvelike utječe genetika, količina izlaganja suncu te naše svakodnevne (životne) navike i rituali vezani za njegu kože. Nad mnogo toga imamo kontrolu, posebice ako znamo da je za zdravlje i prirodni sjaj, najvažnije našu kožu nahraniti iznutra kvalitetnim sastojcima koji nam pomažu pobijediti štetne utjecaje. Upravo zato je važno svakodnevno unositi dovoljne količine antioksidansa u organizam, a ponekad je to prehranom nemoguće u potpunosti ostvariti – tada nam u pomoć dolaze efikasni sastojci dostupni u Almagea® liniji dodataka prehrani, posebno dva dodatka Sunlove Skin+ i Almagea ShineOn+.

Jeste li znali da su svi Almagea proizvodi kompatibilni te korištenje jednog proizvoda ne isključuje korištenje drugog ili njihove kombinacije, samo je bitno odabrati doziranje prema preferencijama korisnika?

image
Almagea®

Uz Sunlove Skin+, ljeto na koži traje tijekom cijele godine

Almagea® Sunlove Skin+ je inovativna, bogata formulacija aktivnih sastojaka, a zbog sadržaja snažnih antioksidansa već je duže vrijeme prepoznata kao saveznik i najbolji alat u zaštiti od štetnog djelovanja slobodnih radikala tijekom cijele godine, a samim time i neizbježan dio naših rituala zdravlja i ljepote. U samo jednoj kapsuli nalazi se moćna kombinacija antioksidansa: prirodni astaksantin (6,6 mg), vitamin E, selen, koenzim Q10, lutein i zeaksantin u kombinaciji s uljem boreča (boražine) i argana koja štite hidrolipidnu barijeru, hrane kožu iznutra te sprječavaju njenu dehidraciju.

Prednost Almagea® Sunlove Skin+ dodatka prehrani jest sinergija aktivnih sastojaka antioksidacijskog djelovanja s visokovrijednim biljnim uljima u svrhu očuvanja zdravlja cijelog organizma, a posebice kože jer navedeni sastojci hrane kožu iznutra.

image
Almagea®

Među najvažnijim sastojcima je „superkarotenoid“, „kralj karotenoida“ i „antioksidans 21. stoljeća“. Sve su to epiteti kojima se – s razlogom – opisuje astaksantin, antioksidans koji pripada velikoj skupini prirodnih zaštitnika kože i očiju od štetnog UV zračenja zvanih karotenoidi. Toj skupini pripadaju i ostali pigmenti poput luteina i zeaksantina, koji se nalaze u Almagea® Sunlove Skin+ dodatku prehrani te dodatno štite oči i kožu na UV zračenju. Uspoređujući učinak astaksantina s ostalim poznatim antioksidansima, zanimljivo je da protiv slobodnih radikala djeluje 11 puta jače od beta karotena te čak 500 puta jače od vitamina E.

Brojnim je studijama dokazan zaštitni učinak astanksantina na našu DNK. Astaksantin štiti naše stanice od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima, čime nam pomaže barem malo „usporiti“ starenje. Karotenoidi općenito, a astaksantin posebno pokazuju imunomodularno djelovanje kad je riječ o alergijama na sunce. Što to konkretno znači? Astaksantin djeluje protuupalno i smanjuje negativno djelovanje UV zraka na kožu. Astaksantin pomaže, ali svejedno se suncu treba izlagati oprezno i pametno, uz odgovarajuću zaštitu!

Kako i u kojim sve slučajevima uzimati Almagea® Sunlove Skin+?

Almagea Sunlove Skin+ preporučujemo uzimati kao pripremu za izlaganje kože suncu i stresorima iz okoliša. Sunlove Skin+ je posebno važan u vrijeme izloženosti pojačanom UV indeksu, a to znači i zimi na skijanju i ljeti na moru. Idealno je uzimati ga mjesec dana prije intenzivnog izlaganja suncu i prije vrelog razdoblja godine. Naravno, Almagea® Sunlove Skin+ se može koristiti tijekom cijele godine kao snažan antioksidans u periodima iznimnih psiho-fizičkih napora, kod problematične kože te za zaštitu kože u hladnijim mjesecima kada je koža podložna isušivanju.

image
Almagea®

Blistaj svaki dan uz Shine On+

Almagea® Shine On+ je dodatak prehrani nove generacije koji, u inovativnim veganskim kapsulama, sadrži čak 7 snažnih aktivnih sastojaka. Uz dvije patentirane mješavine (Keranat™ i SkinAx2 ™) u formulaciji se također nalaze i vitamin C, koenzim Q10, cink, bakar i biotin, a osobita prednost proizvoda je što ne sadrži hormone, gluten, alergene te je također prigodan za vegane, trudnice i dojilje.

Keranat™ i SkinAx2 ™ su francuski, prirodni ekstrakti kojima je dokazano povoljno djelovanje na zdravlje i izgled kose i kože. Keranat™ poboljšava sjaj, ljepotu, gustoću i volumen kose. SkinAx2 ™ poboljšava blistavost i elastičnost kože, ujednačava ten te smanjuje nepravilnosti na koži.

SkinAx² ™ predstavlja pomno odabranu mješavinu ekstrakta sjemenki vinove loze, koncentrata dinje, cinka i vitamina C. Tajna uspješnog djelovanja ove anti-age i veganske formulacije je upravo u sadržaju prirodnih primarnih i sekundarnih antioksidansa koji sinergijski djeluju za blistavu i mladoliku kožu te sintezu i stabilnost kolagena (veganski booster kolagena).

SkinAx² ™ koži vraća sjaj iznutra i to nakon samo 8 tjedana suplementacije, pokazali su rezultati istraživanja na 35 žena u dobi od 40 do 70 godina, objavljeni 2016. godine. Sve su sudionice imale vidljive znakove starenja te probleme za sjajem, zdravljem i ljepotom kože. Nakon samo dva mjeseca, sudionice su prijavile smanjenu hiperpigmentaciju, povećanu mikrocirkulaciju kože – koja dovodi do vraćanja zdravog sjaja i blistavosti – smanjenje nepravilnosti te poboljšanje čvrstoće i elastičnosti.

Otkrijte tajnu zdrave, lijepe i snažne kose: Keranat™

Šest godina predanog rada francuskih znanstvenika, specijaliziranih u području nutrikozmetike, rezultirao je otkrićem jedinstvene botaničke mješavine ulja sjemenki prosa, sjemenki suncokreta, ekstrakta pšenice te ekstrakta listova ružmarina – koja se krije iza naziva Keranat™. Ova patentirana mješavina za lijepu i zdravu kosu potpuno je prirodnog, biljnog podrijetla te ne sadrži GMO niti gluten.

Tajna uspješnog djelovanja Keranata™ krije se u sjemenkama prosa, a njegov jedinstveni sastojak – miliacin, koji je vezan na ceramide, pokazuje svoje blagotvorno djelovanje na zdravlje vlasišta i kose i to izravnim učinkom na biološki „motor” kose, odnosno dermalnu papilu.

Keranat™ vraća zdrav životni ciklus kose, smanjuje gubitak kose i čini ju jačom, sjajnijom i zdravijom te povećava njen volumen i ljepotu već nakon 6 tjedana korištenja, pokazali su rezultati kliničke studije provedene na 65 žena, objavljene 2020. godine. Nakon tri mjeseca istraživanja, prosječno se za 50 posto smanjio gubitak kose, povećana je gustoća i volumen kose, i ispitanice su tvrdile da im kosa nikada nije bila zdravija.

image
Almagea®

Za koga su Sunlove Skin+ i Shine On+ idealna kombinacija?

Kombinacija Almagea® Sunlove Skin+ i Almagea® Shine On+ najbolje je što za svoju ljepotu i zdravlje možete učiniti ovog ljeta! Njihove aktivne supstance komplementarne su, proizvodi djeluju sinergijski i nadopunjavaju se u djelovanju, što znači zdravija i ljepša kosa, koža i nokti – ali i čitav organizam.

1 – 2 kapsule Almagea® Shine On+ i 1 kapsulu Almagea® Sunlove Skin+ preporučujemo osobama koje imaju izrazito svijetlu i osjetljivu kožu ili alergije na sunce, svima koji primjećuju različite simptome ubrzanog starenja kože, kao i onima koji imaju lomljive nokte ili slabu i osjetljivu kosu i kožu. Ovo je također dobar izbor svima koji su često izloženi oksidacijskom stresu (na primjer, svima koji zbog posla ili načina života često borave na izravnom suncu), pušačima te onima koji nemaju toliko raznoliku prehranu.

Linker
19. travanj 2024 12:07