IMUNOSAL
PROMO
PROMO

Zdrav povratak u školu naših najmlađih

30. kolovoz 2021.
Povratkom škole i vrtića djeca se napokon vraćaju prijeko potrebnom školovanju i svojim prijateljima. U malo drukčijim okolnostima i nešto drukčijim pravilima koja uglavnom dopuštaju normalne aktivnosti

Obzirom na promijenjene okolnosti ove godine svaka temperatura ili viroza sa sobom nosi više brige te je stoga prevencija i važnija no inače. Kako bismo naše najmlađe zaštitili, važno je držati se određenih pravila i uputa koja uvijek vrijede. Nudimo djeci raznovrsnu, šarenu i svježu hranu, neka što više vremena provode u fizičkoj aktivnosti na zraku i osigurajmo im dovoljno odmora.

Pomoć u obliku dodatka prehrani je u slučaju potrebe također dobrodošla, i to ponajprije u vidu sastojaka koju mogu doprinijeti funkciji imunološkog sustava i nadoknade vitamina i minerala koji se u dječjoj dobi vrlo brzo troše.

Važna je kvaliteta

Bilo bi dobro izbjegavati neprovjerene sastojke ili razne tradicionalne mješavine koje nisu odobrene od nadležnih institucija. Upravo iz tog razloga najbolje je posavjetovati se s pedijatrom ili farmaceutom i odabrati u ljekarni djetetu primjeren dodatak prehrani za imunitet.

Beta-glukan, izoliran iz stanica kvasca jedan je od najpopularnijih sastojaka u proizvodima za djecu. Vitamin C, cink kao i vitamini B skupine igraju značajnu ulogu u normalnom funkcioniranju imunološkog sustava te bi trebali biti neizostavni sastojci u dodacima prehrani za djeci.

image
IMUNOSAL

Što potražiti u ljekarnama

Prema službenim podacima (IQVIA Market Viewer Croatia, 2020.) prošle godine je najtraženiji dodatak prehrani za imunitet djece u ljekarnama bio sad već dobro poznati imunosal tekući dodatak prehrani. Razlog je između ostalog i u njegovom sastavu koji sadrži kvalitetni beta-glukan izoliran iz kvasca, 10 vitamina i cink važan za imunitet. Pogodan je za predškolsku i školsku djecu, odličnog je okusa i uz to vrlo je prihvatljive cijene.

Za one najmlađeg uzrasta, već od navršene godine dana, tu je Imunosal Junior sirup koji sadrži jedinstvenu kombinaciju vitamina i minerala za razvoj i imunitet djece, uključujući i vitamin D i željezo. Također je odličnog voćnog okusa koji djeca vole.

U obliku šumećih tableta i pastila

U ljekarnama možete naći i Imunosal pastile s okusom šumskog voća koje sadrže beta-glukan, vitamin C i cink, a dodatno su obogaćene lecitinom. Posebno su prepoznatljive zbog simpatičnog profesora Baltazara.

Za one malo starije, tu su Imunosal šumeće tablete. Čaša ukusnog napitka sa beta-glukanom, cinkom i 10 vitamina u preporučenim dnevnim dozama. Djeca od 6 godina uzimaju pola, a od 12 godina jednu tabletu dnevno. Osvježavajući okus naranče!

Imunosal proizvodi su dio provjerene Pharmoval linije dodataka prehrani. Svi Imunosal proizvodi napravljeni su u skladu s potrebama i dnevnim količinama posebno prilagođenim najmlađima. Proizvode možete potražiti u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama ili na internet trgovini drogerija.hr s direktnom dostavom na vašu adresu.

Teme
Linker
23. siječanj 2022 12:24