cikla h
 FOTOGRAFIJE:

Zašto su funkcionalni napitak od cikle preporučili zadovoljni korisnici

Kada o jednom funkcionalnom napitku zadovoljni korisnici govore samo u superlativima, vrijedi provjeriti o čemu je riječ

Neobično, ali znakovito ime, Geisterküsse ili Poljupci duha, upućuju na njegovu namjenu – potpuno psihofizičko blagostanje. Ovaj je napitak sačinjen prema recepturi iz davnina. Pomno osmišljena formulacija iz petnaest snažnih funkcionalnih sastojaka uz ciklu kao osnovu, ponovo su otkriveni i pretočeni u jedinstven napitak za boljitak organizma i očuvanje zdravlja.

Što o konkretnim učincima Geisterküsse-a govore korisnici

Preporučena dnevna doza od 200 ml Geisterküsse napitka dnevno zaista čini razliku. Primjerice, 70-godišnje konzumentica s poteškoćama s visokim krvnim tlakom govori:

“Nakon mjesec dana svakodnevne konzumacije, Geisterküsse mi je stvarno pomogao. Od situacije gdje sam sa tlakom od 200/130 bila na domak hospitalizacije, nakon dugo vremena, tlak mi se normalizirao na 155/85.”

Nakon nekoliko tjedana korištenja, svoje iskustvo je podijelila i Labinka Liliana Filippi:

“Najukusnija formulacija za normaliziranje krvne slike i krvnoga tlaka, uz sve ostale benefite na zdravlje koje nudi.”

Geisterküsse redovito koristi i naša poznata glumica i pobornica zdravog načina življenja Ecija Ojdanić koja kaže da se toliko navikla na njega, da ga nosi sa sobom i na put.

https://www.instagram.com/p/CLRyydVlfmV/

“Osnažuje me i daje mi potrebne vitamine, U potrazi za različitim vrstama pomoći i lijekovima, naišla sam na ovaj fantastičan napitak koji je izvrstan kao vitaminski nadomjestak i za nas koji trebamo energetsku nadopunu, kao i za članove obitelji koji trebaju različitu terapiju. Geisterküsse, Poljupci duha, ukusan je i prezdrav napitak od cikle. U središtu ovog napitka nalazi se cikla koja je predmet mnogih suvremenih znanstvenih istraživanja. Posebni je fokus znanstvenih studija na njeno povoljno djelovanje na zdravlje srca, krvožilnog sustava i kao pomoć pri sportskoj izvedbi. Dodatak đumbira i biljnih vrsta, ovaj funkcionalni napitak s blagotvornim učinkom na zdravlje, čini vrlo obećavajućom preporukom nutricionistima, farmaceutima i liječnicima, kao i samim korisnicima koji teže optimalnom zdravlju. Bogat sastav i znanstvene informacije o potencijalu sadržanih sastojaka napitka, ističu ga u ponudi prirodnih dodataka prehrani. A još je i preukusan, tako da ga i moja djeca žele piti.” govori Ecija Ojdanić

Samo čaša na dan je dovoljna

Geisterküsse je potpuno prirodan tekući dodatak prehrani s posebnom, jedinstvenom i zaštićenom recepturom koja povezuje tradiciju i moderna saznanja te sinergijskim djelovanjem snažno potkrepljuju jako dobar učinak pomno odabranih i izbalansiranih sadržanih sastojaka na ljudsko zdravlje. Ova riznica visokokvalitetnih nutrijenata redovitom konzumacijom potpomaže niz vitalnih funkcija u organizmu. Samo čaša na dan osnažuje organizam, potpomaže imunološki sustav, osvježava duh i tjelo i diže razinu energije, a povoljno utječe na probavni sustav, pomaže reguliranju krvnog tlaka te pozitivno utječe i na opće stanje metabolizma, krvnu sliku i krvožilni sustav te podržava kognitivno zdravlje i protok cirkulacije u mozak kod starijih osoba, čemu svjedoče i zadovoljni korisnici.” poručuju kreatori ovoga napitka uz poziv:

Nazdravite dobrom zdravlju i dugom životu s Geisterküsse napitkom!

Geisterküsse u svome središtu ima moćnu namirnicu ciklu, no on nikako nije samo još jedan sok od cikle. Njega valja promatrati kroz sinergiju pomno odabranih prirodnih sastojaka, u pažljivo komponiranim omjerima, čijim međusobnim djelovanjem napitak dobiva snažan povoljan potencijal. Svakodnevnom konzumacijom Geisterküssea činimo dobro svom duhu i tijelu.

www.geisterkuesse.hr

FB: facebook.com/geisterkuesse

IG: geister_kuesse

Linker
19. travanj 2024 12:16