Tom Tailor

Vječni zimski odjevni komadi i kako ih kombinirati

Nije čudo da, kad god se spomene zimska garderoba, svi prvo pomisle na zimske jakne. Evo što još svaki trendsetter treba imati u svom ormaru!

Modno gledano, zima je doba u kojem se postojeća garderoba nadopunjuje novim hit komadima koji će istovremeno biti funkcionalni i stylish još dugi niz godina.

Zimske jakne kraljice su slojevitog odijevanja jer nam prve upadaju u oči, opako dobre čizme zaokružuju cijeli modni izričaj, a ne smiju se zaboraviti i popratni modni dodaci kao što su torbice i kape s kojima je kombiniranje vječne klasike uvijek zabavno, bez obzira govorimo li o ženskom ili muškom odijevanju.

image
Tom Tailor

Zimske jakne – vladarice zimskog outfita

Ženske jakne su vječna tema kada je zimska moda u pitanju. Svaka modno osviještena dama u svom ormaru ima barem jedan dugi vuneni kaput zagasite boje koji se veže u struku jer savršeno pristaje uz različite modne kombinacije, od neobičnih i hrabrih suknji ili hlača s cipelama na visoku potpeticu za poslovne sastanke, pa sve do trendi trenirki i statement tenisica za ležernija druženja s prijateljima.

Vunene tkanine poput velura, kašmira ili mješavine vune s pamukom ili viskozom odlično zadržavaju toplinu i štitit će vas od studeni još godinama.

Jednostavne zimske parke s kapuljačom ugrijat će i najzimogroznije muškarce, dok će prošivene puf jakne u varijanti s puloverima i trapericama biti odlične za popodnevne šetnje gradom.

image
Tom Tailor

Čizme su novi/stari trend

Zimske jakne se odlično slažu sa svim modelima čizama. Klasične crne čizme s vezicama odličan su odabir onih žena koje svojem stylingu žele dati grunge notu, a tu su i gležnjače s potpeticama koje savršeno idu uz haljine s uzorcima zagasitih boja. Urbani outfit upotpunit će chunky cipele s malo podebljim potplatom ili popularne Chelsea čizme u nešto neobičnijem izdanju koje zgledaju cool uz uske traperice, zanimljivu suknju ili pletenu haljinu.

Čizme od visokokvalitetne umjetne kože s vezicama najčešći su odabir modno osviještenih muškaraca svake zime jer štite stopala kod nagle promjene vremena, ako iznenada stegne hladnoća ili padne snijeg, a pogotovo ako se nose s toplim pamučnim čarapama.

image
Tom Tailor

Zimske kape glave čuvaju

Kada se temperature bliže nuli, uz kvalitetnu zimsku jaknu i tople cipele neizbježne su i zimske ženske i muške kape i šalovi, šeširi, marame i rukavice.

Uloga modnih dodatak je zaštititi glavu, vrat i ruke od kiše, snijega i hladnoće, ali i najjednostavnije odjevne kombinacije učiniti zanimljivima. Izaberete li kape u pastelnim i zemljanim tonovima, budite sigurni da ćete ih nositi još godinama.

image
Tom Tailor

Torbice za bitne sitnice

Zimske torbe i ruksaci moraju biti 3u1: praktični, svestrani i elegantni. Bez obzira na veličinu i boju, s uzorkom ili bez, omiljena torba treba biti prilagođena stilu i željama, no najvažnije je da u njima ima dovoljno prostora za sve one sitnice koje su jednoj ženi neophodne.

Odabir muške torbice je nešto jednostavniji – najvažnija je odluka nosi li se preko ramena ili oko struka.

Kada je riječ o vječnim modnim komadima koje nosimo iz zime u zimu, uistinu je važno da su oni prije svega kvalitetni. U vrhunske odjevne predmete kao što su zimske jakne ili čizme isplati se uložiti i nešto više novaca jer će se nositi nekoliko sezona, pogotovo ako se primjereno održavaju i njeguju prema propisanim pravilima iskazanim na etiketi.

image
Tom Tailor

Imamo odlične vijesti za sve koji su u potrazi za navedenim klasičnim modnim komadima koji upotpunjuju svačiji svakodnevni i poslovni stil odijevanja! Tom Tailor, svjetski poznata modna trgovina koja već desetljećima sinonim za odjeću izrađenu od kvalitetnih materijala po povoljnim cijenama, otvorila je svoja online vrata – sada do svojih najdražih jakni, čizama i torbica možete doći u par klikova mišem!

image
Tom Tailor
Linker
27. travanj 2024 04:43