Croatia osiguranje promo

 SHUTTERSTOCK

Ugostitelji pred velikim izazovima: “Unatoč poteškoćama u poslovanju, gost uvijek mora biti zadovoljan”

Snagu da se othrvaju izazovima ugostiteljima je donosilo i kvalitetno osiguranje

Omiljena kava u kafiću, preukusan ručak u restoranu i nezaboravan provod u klubu. Za svaku od tih usluga očekujemo da nam je uvijek dostupna, kad god i gdje god došli. Kad one izostanu osjećamo koliko nam nedostaju, kao što se dogodilo tijekom pandemije. Ugostiteljima je bilo onemogućeno poslovati, suočavali su se s ograničenjima koja su prijetila zatvaranjima poslova.

No, tisuće njih, malih i srednjih poduzetnika u djelatnostima usluživanja hrane i pića, od obrta s brzom hranom do prestižnih restorana, usprkos svemu su opstali. Preživjeli su i nastavljaju se baviti onim u čemu su najbolji - pružanju vrhunske usluge s kojom je gost uvijek zadovoljan.

Rješenja za sve situacije

Snagu da se uspješno othrvaju izazovima donijela im je i kvalitetna polica osiguranja u Croatia osiguranju, koje im je dalo opciju koja odgovara upravo njihovim potrebama u uvjetima poslovanja, zbog čega su se lakše posvetili poslu.

"Broj situacija, velikih ili malih koje mogu zaprijetiti sigurnosti zaposlenika, gostiju ili samog prostora u današnjim uvjetima je zaista velik. Od potresa preko požara do provalne krađe, moramo biti spremni na sve. A mi jesmo jer je uz nas Croatia osiguranje pa se možemo bezbrižno posvetiti poslu u kojem smo najbolji – pripremi vrhunske hrane", naglašavaju iz poznatog restorana Dalmatino.

Bitan faktor uspjeha

U ugostiteljskom sektoru u kojem mnogo toga ovisi o sposobnostima vlasnika, talentu kuhara i umješnosti konobara, ali na neke probleme pojedinci ne mogu utjecati niti ih spriječiti. No, posljedice se mogu ublažiti. U vodećoj osiguravajućoj tvrtki na tržištu nalaze pouzdan oslonac jer smatraju da je kvalitetna, brza i jednostavna usluga kakvu im pruža Croatia osiguranje bitan faktor uspješnog rada svakog poduzetnika.

“Mi smo upravo to napravili kad nam je vjetar napravio štetu. Sve što mi je preostalo je nazvati svog agenta u Croatiji. Štetu smo prijavili online, učitali fotografije i daljnju brigu prepustili Croatiji. Sve se riješilo u rekordnom roku, šteta je nadoknađena”, puni su hvale na uslužnost osiguravatelja u Dalmatinu.

Uz pouzdanog partnera i dobro osiguranje lakše se posvetiti poslu. Uz brojne mogućnosti i proizvode koje malim i srednjim poduzetnicima nudi Croatia osiguranje, svatko će pronaći opciju koja odgovara upravo njegovim potrebama. Prvi korak je zakazivanje sastanka na kojem unaprijed dobro pripremljeni stručnjaci Croatia osiguranja na jednostavan, brz i razumljiv način odgovaraju na potrebe klijenata. Svaki poduzetnik iz bilo kojeg sektora dobiva osiguranje kakvo želi i treba i tako čuva budućnost svog poslovanja, ali i budućnost svojih zaposlenika, te osigurava normalno poslovanje bez obzira na neočekivane probleme i događaje.

Za sve poduzetnike koji sklope novu policu osiguranja za poduzetnike od 12. 9. do 31. 10. 2022. poklanjamo policu osiguranja od nezgode za jednu osobu. Više informacija moguće je naći na internetskoj stranici crosig.hr.

Linker
18. travanj 2024 14:59