U Zagrebu otvoren „SUGARED BY JANTAR“, prvi walk-in salon za sugaring – kojeg su obožavale Egipćanke

U Vlaškoj 78 upravo je otvoren novi salon za egipatsku depilaciju (tzv. sugaring), a njegova je specifičnost što narudžbi – nema. Ovim prvim hrvatskim specijaliziranim walk-in salonom osnivačice su željele omogućiti fleksibilnost svima onima koji žive užurbanim životom ili naprosto ne vole planirati unaprijed, ali vole biti njegovani- i to organskim proizvodima. Uskoro s radnim vremenom od 7 pa sve do 21 h, svatko će moći lako uklopiti njegu u svoj poslovni tjedan.

PROMO

„Živimo ubrzanim gradskim životom u kojem se planovi mijenjaju brzinom munje, vremena je malo, a obveza puno. Uz sve to, i dalje želimo i volimo biti njegovane, uredne i pružiti svom tijelu brigu koju zaslužuje. Ponekad je teško planirati unaprijed i zbog toga smo mislili na sve cure, žene, majke i kraljice (ali i muškarce naravno) koje žele tretman DANAS! Dovoljno je samo doći i termin je tu za vas.“ Kaže Ira Butorac, jedna od dviju osnivačica. Ira je nakon uspješne karijere menadžerice u beauty industriji odlučila mnoge riješiti briga koje su je i samu mučile.

„U Sugared by Jantar želimo svim ženama i muškarcima omogućiti lako dostupnu, brzu i higijenski najučinkovitiju depilaciju. Trenutno imamo na raspolaganju šest prostorija u kojima klijente čekaju brze i spretne djelatnice – pa dolazak na red neće predstavljati nikakav problem. Iznenadan dejt, odlazak na more ranije nego očekivano, poziv na spa vikend ili ako ti dvanaestica zapne u Draškovićevoj i zakasniš na termin koji čekaš već dva tjedna…ne brini jer tu je Sugared by Jantar.“ dodaje.

PROMO

Zašto je Kleopatra obožavala sugaring

Uklanjanje neželjenih dlačica upotrebom šećerne paste poznato je više od 2000 godina. U drevnom Egiptu smatralo se da tijelo bez dlačica odražava mladost, ljepotu i čistoću. Danas se smatra da je uklanjanje dlačica šećernom pastom tijekom povijesti uvelike promijenilo higijenske navike žena, a time čuvalo zdravlje njihove kože. Poznato je da je i Kleopatra bila ovisnica o ovoj metodi uklanjanja dlačica.

Dokazano je da depilacija britvicama i pincetom dodatno učvršćuje korijen dlačice. Dok se britvicom i/ili pincetom uklanja samo vidljivi dio dlačica (dlačice se lome ili sijeku), šećerna pasta potpuno uklanja dlačice iz folikula (zajedno s njihovim korijenom) i tako usporava njihov ponovni rast.

Rezultati depilacije šećernom pastom mogu trajati i do šest tjedana. Šećerna pasta uklanja i najmanje dlačice te odumrle stanice kože, dlačice rastu prorijeđene i tanje. Dodatno, sugaring omogućuje uklanjanje dlačice bez lomljenja, u njenom prirodnom pravcu rasta, što gotovo u potpunosti uklanja problem uraslih dlačica.


U potpunosti organsko iskustvo

Jantar šećerna pasta za egipatsku depilaciju napravljena je od 100% prirodnih sastojaka. Nježno djeluje na kožu, primjerene je tvrdoće, plastičnosti i elasticiteta za profesionalnu primjenu bez dodatnog zagrijavanja, ugodnog mirisa i jantarno-zlatne boje. Jedinstvena formula Jantar šećerne paste krije se u omjeru njezinih sastojaka. Jantar šećerna pasta ne sadrži nikakve kemikalije, ljepila, umjetne boje ili druge štetne sastojke i u potpunosti je organska. Ona je ujedno i hrvatski proizvod, a napravljena je po posebnoj recepturi druge osnivačice Natalije Novak.

„Za razliku od depilacije voskom, šećerna pasta se ne zagrijava i lako se odvaja od kože, zbog toga ne skida njezin zaštitni sloj, pa je postupak uklanjanja dlačica manje neugodno i bolno iskustvo. Osim što uklanja dlačice, šećerna pasta ujedno radi blagi piling, pri čemu se uklanjaju stare i mrtve stanice kože, pa je koža nakon depilacije šećernom pastom glatka i nježna. Šećer je prirodni prijatelj kože. Šećerna pasta istovremeno čisti, zaglađuje, hidratizira i regenerira kožu, kaže Natalija te poziva sve zainteresirane da navrate u Vlašku 78/2. kat, adresu na kojoj se nalazi i nekoliko poznatih zagrebačkih dućana i kafića.

PROMO

Linker
23. travanj 2024 13:50