Answear.hr

Traperice za žene – kako ih uskladiti s ostatkom vašeg outfita?

Traperice su vjerojatno najpopularniji model hlača koji vole svi, bez obzira na modni stil, godine i oblik tijela. No, ako vam je nakon godina nošenja traperica ponestalo ideja kako ih kombinirati s drugim odjevnim predmetima, u nastavku pročitajte naše savjete.

Monokromatske kombinacije kada nemate inspiracije

Crne ili tamne traperice odličan su izbor jer izgledaju ozbiljnije od klasičnih plavih modela, a izvrsno izgledaju u kombinaciji s crnim ili bijelim gornjim dijelom. Crna majica, bijela košulja ili nešto slično u crnoj ili bijeloj boji izvrsno će djelovati u brojnim prilikama, a vama će drastično skratiti vrijeme koje ste potrošili na razmišljanje o tome što odjenuti prije izlaska iz kuće. Ako svojem outfitu želite dodati dozu živosti ili čak dramatičnosti, svojoj monokromatskoj kombinaciji dodajte nešto jarke boje poput crvene, žute, ljubičaste, tirkizne: cipele, šal, torbicu ili komad zanimljivog nakita.

Zemljani tonovi su uvijek dobra ideja

Ako smatrate čiste monokromatske kombinacije malo ekstremnim modnim izborom, ali ipak najviše od svega cijenite jednostavnost, tada s trapericama kombinirajte zemljane tonove poput smeđe i krem. Smeđa i krem odlično se kombinira i s tamnim trapericama, ali i s trapericama u klasičnoj plavoj nijansi.

Za hrabre: jarke boje i zanimljivi printevi

U slučaju pak da ste pristalica sasvim suprotnog modnog izričaja koji se uključuje jarke boje, tada s trapericama kombinirajte jednobojne majice ili košulje jarkih boja, izražajnih dezena i zanimljivih printeva. Ako tražite inspiraciju za odlične kombinacije, tada bogatu ponudu majica i topova istražite na https://answear.hr/k/zene/odjeca/majice-i-topovi i uživajte u širokom izboru.

image
Answear.hr

Traper s traperom

Kombinacija traper košulje s trapericama odlična je ideja kada težite usklađenom izgledu. Srećom, modna su pravila proteklih godina značajno olabavila, tako da možete potpuno slobodno birati među nijansama trapera koji ćete kombinirati: dok neki preferiraju različite nijanse gornjeg i donjeg dijela, čime se postiže odličan kontrast, neki će radije potražiti košulju i hlače potpuno iste boje, zahvaljujući čemu će postići modni efekt kao da su se odlučiti za traper kombinezon. A ako svojoj kombinaciji traperica i traper košulje dodate i prekrasan remen, možete biti sigurni da ste odabrali odličan outfit!

Toplo, toplije, najtoplije

Kada se temperature spuste, nema ničeg ljepšeg kada nam je toplo i udobno, ali to nije nikakav razlog da ne budemo modno usklađeni. Srećom, traperice se odlično kombiniraju s toplim vestama i puloverima, zahvaljujući čemu će vam biti toplo bez obzira na vremenske prilike.

A što je s obućom?

Usklađivanje traperica s obućom vrlo vjerojatno je najjednostavniji modni zadatak. Traperice gotovo svih modela, zahvaljujući svojem klasičnom izgledu, odlično se kombiniraju s apsolutno svim vrstama obuće: od japanki i natikača kada je vruće, preko svih modela tenisica, što je izvrsno za brojne životne situacija od odlaska u školu, predavanje, na posao, ali i popodnevno druženje s prijateljima, do vrtoglavih štikli i gležnjača što će neminovno unijeti posebnu dozu ženstvenosti – izbor je na vama!

Linker
26. travanj 2024 13:22