promo 

Svjetski stručnjaci iz zdravstvenog turizma ovog mjeseca u Crikvenici – na jubilarnoj 10. CIHT konferenciji!

Vrhunski autoriteti iz područja zdravstvenog turizma okupit će se 20. i 21. listopada na jubilarnoj 10. Crikvenica International Health Tourism (CIHT) konferenciji, koja će se održati u hibridnom obliku - istovremeno u Hotelu Omorika u Crikvenici i online.

U deset godina održavanja ova konferencija nametnula se kao priznata konferencija o zdravstvenom turizmu u regiji, a njezin značaj istovremeno međunarodno promovira Crikvenicu i Kvarner te cijelu Hrvatsku kao poželjnu destinaciju za taj tip turizma. Uz činjenicu da je ovo jedna od najvećih i najdugotrajnijih konferencija o zdravstvenom turizmu u regiji, konstantan odabir Crikvenice nije slučajan. Ona je pionir u Hrvatskoj u zdravstvenom turizmu i primjer dobre prakse za ostale hrvatske gradove.

Konferencija je podijeljena u četiri tematska bloka, a uz raznovrsna predavanja eminentnih internacionalnih i domaćih predavača, tu su i dvije radionice i jedna panel rasprava te gala večera na kojoj će se obilježiti 10 godina uspješnog održavanja.

image

promo

Na konferenciji će se raspravljati o strategijama tržišnog pozicioniranja ustanova i organizacija u zdravstvenom turizmu, promijenjenom iskustvu pacijenata nakon pandemije, osiguranju za zdravstveni turizam, privatnim ulaganjima u zdravstvenu njegu, poduzetništvu u zdravstvenoj njezi i digitalnom marketingu u zdravstvenom turizmu. Raspravljat će i o zdravstvenom turizmu i sportskoj rehabilitaciji, razvoju karijere u zdravstvenom turizmu, ulozi službe za korisnike, međukulturalnoj obuci i obuci o ponašanju prema osobama s invaliditetom.

10. CIHT konferencija nastavlja doprinositi procesu primjene postojećih teorijskih znanja i trendova u praksi te naglašava potencijal i važnost razvoja zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, zemlji s dugogodišnjom tradicijom pružanja zdravstvenih usluga, prvenstveno zahvaljujući povoljnoj klimi, prirodnim ljekovitim faktorima i velikom broju uspješnih zdravstvenih ustanova.

image

promo

MARINO KLEMENT

Konferencija će i ove godine ugostiti vrhunske eksperte iz medicine, turizma, marketinga i brendiranja destinacije - gotovo 20 eminentnih predavača iz 7 zemalja odlučili su podijeliti svoja iskustva i znanje. Među njima su osnivačica i predsjednica Medical Tourism Training Elizabeth Ziemba i konzultantica u zdravstvenom turizmu te vrhunski svjetski stručnjak za brendiranje i ponašanje kupaca Ilan Geva, predsjednik Ilan Geva & Friends Inc i direktor strategije i direktor ureda u Americi u Vmarsh Healthcare. Iz Cleveland klinike dolaze Maria Jukic, JD i Mario Škugor, M.D. FACE koji će o zdravstvenom turizmu progovarati iz odnosa zdravstvene ustanove prema pacijentu – kako mu pružiti najbolju zdravstvenu njegu i kvalitetan oporavak.

Svake godine konferenciji uživo prisustvuje više od 100 eminentnih domaćih i inozemnih stručnjaka iz područja zdravstvenog turizma koji se nalaze na vodećim pozicijama svojih institucija, a dolaze iz zemalja poput SAD-a, Ukrajine, Velike Britanije, Kine, Malezije, Njemačke, Poljske, Slovačke, Slovenije i Hrvatske. Na 9. CIHT konferenciji, održanoj u hibridnom obliku, sudjelovalo je 120 sudionika na lokaciji i online sudionika iz 55 zemalja.

image

promo

IVICA JANDRIJEVIC

Uz mogućnost sudjelovanja u Hotelu Omorika i online, i ove godine očekuje se da će konferenciji prisustvovati više od 200 domaćih i inozemnih sudionika iz područja turizma i zdravstvenog turizma koji su na rukovodećim funkcijama priznatih zdravstveno-turističkih institucija i facilitatorskih agencija.

Jubilarna 10. CIHT konferencija produkt je uspješne suradnje četiri ključne organizacije za zdravstveni turizam Kvarnera: Turističke zajednice Grada Crikvenice i Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera kao organizatora te Thalassotherapije Crikvenica i Termi Selce kao suorganizatora.

„Izuzetno smo ponosni da je CIHT konferencija doživjela svoje deseto, jubilarno izdanje. Sve je počelo od jednog malog turističkog foruma, a sada smo došli do razine da imamo govornike iz cijeloga svijeta, koji su uz to i vrhunski, uvaženi stručnjaci. Nastavit ćemo raditi na tome da CIHT konferencija iz godine u godinu raste, da usvajamo nova znanja i primjenjujemo ih u praksi, a sve s ciljem razvoja zdravstvenoga turizma te privlačenjem gostiju u onom dijelu godine u kojem nemamo dovoljnu popunjenost kapaciteta“, rekla je Marijana Biondić, direktorica Turističke zajednice Grada Crikvenice.

image

promo

MARINO KLEMENT

Važnost CIHT-a ponovno su prepoznali mnogi. Generalni pokrovitelj 10. CIHT konferencije je Jadran-galenski laboratorij d.d., hrvatska farmaceutska tvrtka s globalnim uspjehom i priznanjem. Konferenciju, kao i godinama ranije, podupire Ministarstvo turizma i sporta čija je podrška ostvarila veliki doprinos u organizaciji ovogodišnje hibridne konferencije. Konferenciju podržavaju i: Ministarstvo zdravstva, Primorsko-goranska županija, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Kvarnera, Hrvatska gospodarska komora i Grad Crikvenica. Partneri konferencije su Orto Nova - Centar Dentalne Medicine, AmCham – Američka gospodarska komora u Hrvatskoj, Jadran d.d. i Ericsson Nikola Tesla d.d. Medijski pokrovitelji su Jutarnji list i Lider.

Prijave za konferenciju su otvorene!

Registracija je obavezna, a možete sudjelovati na lokaciji u Hotelu Omorika ili online.

Online sudjelovanje je potpuno besplatno, a kotizacija za sudjelovanje na licu mjesta iznosi 750,00 HRK/100,00 EUR.

Dodatne informacije pronađite na službenim stranicama konferencije.

Vidimo se 20. i 21. listopada 2022. na jednoj od najvećih konferencija o zdravstvenoj turizmu u regiji, u svom jubilarnom 10. izdanju!

Linker
20. travanj 2024 12:50