ZEOLITI

STOP toksinima i štetnim tvarima!

Zeoliti su 100 % prirodni minerali vulkanskog porijekla, jedni od najsnažnijih detoksikatora koju nam priroda može ponuditi.Postoji oko 240 različitih vrsta zeolita od kojih je klinoptilolit najučinkovitiji u primjeni kod svih živih organizama.

Učinkovitost zeolita klinoptilolita je velika i vrlo značajna u vremenu u kojem smo izloženi raznim štetnim tvarima. Svakodnevno nam prijete razne bakterije, virusi, paraziti, nitrati, biogeni amini, alkaloidi, mikotoksini, teški metali, pesticidi, herbicidi i ostale štetne tvari.

Njihovim dugogodišnjim nagomilavanjem u organizmu dolazi do velikog broja zdravstvenih poremećaja kao što su razne viroze, alergije, kožne bolesti, probavne smetnje, karcinomi i druga oboljenja.

Zeotex se zbog svoje kvalitete, jedinstvene metode obrade i najsitinije čestice izdvaja od ostalih proizvođaća na tržištu.

PROMO

Nastao je posebnom inovativnom i zaštićenom VEN tehnologijom, kojom se dobiva, mikronizirana, najsitnija ( oko 1 mikrona) i izuzetno efikasna čestica zeolita klinoptilolita, provjerenog sastava i čistoće. Zeotex prilikom ionske izmjene iz svoje rešetkaste strukture ispušta korisne minerale, a na njihovo mjesto povlači toksine i ostale štetne tvari.

Njegova jaka učinkovitost dokazana je i na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku te na raznim institutima i fakultetima. Zeotex je prisutan na mnogim svjetskim tržištima, a u Kanadi je kao jedini zeolit odobren od strane Ministarstva zdravstva.

Cilj i zadaća Zeotexa je bolji, kvalitetniji i zdraviji život za ljude, biljke, zivotinje.

PROMO

Zeotex ima široki spektar djelovanja i primjene tako da se u njegovoj paleti nalaze proizvodi za ljudsku primjenu, kućne ljubimce, stočarstvo i poljoprivredu.

PROMO

U današnjem svijetu u kojem više nitko nije pošteđen od raznih zagađenja Zeotex je postao nužan proizvod za svako kućanstvo.

Odličan se pokazao kao detoksikator i čistać štetnih tvari, te upravo zbog toga jača otpornost organizma i njegov imunitet.

Samo uz snažan imunitet s lakoćom se može othrvati napadima koje dolaze iz vode, hrane i zraka.

Svakodnevnom primjenom Zeotexa za pranje voća i povrća osiguravamo znatno manji unos toksina i štetnih tvari u organizam.

PROMO

Također se preporučuje za održavanje higijene i njegu usne šupljine te učinkovito pomaže kod kožnih problema.

Zeotex se može dodati u detoksikacijske kupke, u razne pilinge i kreme.

Za kućne ljubimce Zeotex se koristi kao dodatak prehrani te ga sve više savjetuju i primjenjuju vaterinari kao jedno od najučinkovitijih proizvoda koji vrlo brzo i efikasno pomažu kod imunoloških problema.

Alergije kod kućnih ljubimaca su u zadnjih 20-ak godina u stalnom su porastu te danas skoro svaki treći pas pati od njih. Sve su učestaliija razna trovanja i proljevi gdje on fantastično pomaže.

PROMO

PROMO

Učinkovito pomaže i u sanaciji kožnih oboljenja koja nastaju kao akumuliranjem toksina u organizmu.

Zeotex je neophodan za stočarstvo i poljoprivredu jer je pokazao iznimne rezultate u znatnom povećanju prinosa, uštedama te u konačnici zdravijim proizvodima koje konzumiraju krajnji korisnici. Zeotex posjeduje eko certifikat te se može koristiti na ekološkim farmama.

Kod primjene u stočarstvu smanjuje bolesti, smrtnost, primjenu ljekova, jer čisteći organizam, jača imunitet te oslobađa energiju za produkciju, a ne koristi ju za borbu protiv mikotoksina i ostalih nametnika.

Zeotex povećava proizvodnju mlijeka, jaja, kvalitetu mesa, te znatno smanjenje bolesti i smrtnost. Ovo su samo neke od niza njegovih zadaća.

Danas Zeotex svrstavaju u nužan mineral za veću učinkovitost farmi, a samim tim i značajnu financijsku uštedu.

U poljoprivredi se Zeotex koristi kao poboljšivać tla, te dokazano utječe na povećanje prinosa i kvalitetu biljnih kultura, jer osim što čisti zemlju od teških metala, pesticida, herbicida također smanjuje potrebu za gnojivom te vodom.

Štetne tvari su štetne upravo zbog toga što ugrožavaju naše zdravlje, zdravlje naših ljubimaca i svaki živi organizam.

Krajnje je vrijeme da uz pomoć Zeotexa minerala uzetog iz prirode, zaštitimo sebe i svoje najmilije jer zdravlje je najvrednije što imamo.

Svoj zeolit možete naručiti na https://hr.venzeotex.com/webshop

Linker
16. travanj 2024 22:50