Poliklinika Aviva

Poliklinika Aviva preuzela najveću urološku Polikliniku Uro centar

Poliklinika Aviva, jedna od vodećih hrvatskih poliklinika, nakon investicije u specijalističku Polikliniku Dijagnostika 2000 s fokusom na radiologiju investirala je i u najveću privatnu urološku Polikliniku Uro centar. Poliklinika Uro centar opremljena je najsuvremenijom opremom za dijagnostiku i liječenje uroloških bolesnika te je povezana s vrhunskim zdravstvenim ustanovama u zemlji i inozemstvu specijaliziranima u području urologije.

”Specijalističke poliklinike u koje investiramo uklapaju se u poslovnu strategiju rasta Poliklinike Aviva, kroz pružanje što većeg broja specijalističkih usluga našim korisnicima, uz najvišu moguću kvalitetu usluge. Vjerujemo da će investicije u privatni zdravstveni sektor koje smo pokrenuli donijeti značajnu dodanu vrijednost korisnicima, ali i cijelom zdravstvenom sustavu”, izjavio je Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive.

image
Igor Čičak, predsjednik Uprave i glavni partner PCP-a te predsjednik Upravnog vijeća Avive

„Jako smo uzbuđeni zbog svih novosti koje pokrećemo u Poliklinici Aviva. Ovo je već druga naša investicija ove godine, a planiramo ih realizirati još nekoliko do kraja godine. Plan investicija prati i zapošljavanje dodatnih liječnika i ostalih djelatnika, investicije u opremu i tehnologiju. Naše iskorake i naš vrlo ambiciozan tim sve su više prepoznati i od korisnika naših usluga, što nas iznimno veseli”, izjavila je dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Poliklinike Aviva.

image
dr. sc. Nevenka Kovač, dr. med., ravnateljica Poliklinike Aviva

Poliklinika Uro centar pruža specijalističke usluge iz područja urologije, ginekologije i nefrologije te posjeduje najmoderniju dijagnostičku tehnologiju.

”Veselimo se novoj fazi razvoja našeg poslovanja i tima unutar sustava Poliklinike Aviva. U Hrvatskoj vidimo veliki potencijal jačeg razvoja privatnih zdravstvenih usluga i vjerujemo da ćemo s partnerom kakav je Aviva taj potencijal u našem segmentu i ostvariti”, izjavio je prim.dr. Dalibor Čičin-Šain, ravnatelj Poliklinike Uro centar.

Poliklinika Aviva renomirana je zagrebačka privatna poliklinika, s tradicijom dužom od 40 godina, te ujedno i jedna od najvećih domaćih privatnih poliklinika. Kao odabrani pružatelj zdravstvenih usluga za pacijente, tvrtke i osiguravatelje, poliklinika nudi široki spektar usluga za više od 40.000 korisnika godišnje u područjima prevencije, dijagnostike, liječenja i rehabilitacije.

Provectus Capital Partners je investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe koje je investiralo u Polikliniku Aviva putem fonda razvojnog kapitala ASEF (Adriatic Structured Equity Fund).

Linker
20. travanj 2024 09:16