Otvorenje Pet centra na Trešnjevci

Pet centar stiže na Trešnjevku!

Pet Network International preuzeo je Zvjerinjak u prosincu, a sada otvara već drugu preuređenu trgovinu za kućne ljubimce pod maloprodajnim brendom Pet centar.

Pet Network International (PNI), vodeći omnichannel trgovački lanac u specijaliziranoj maloprodaji hrane, opreme i veterinarsko-medicinskih proizvoda za kućne ljubimce, u prosincu je preuzeo Zvjerinjak. U rekordnom roku, PNI otvara već drugu preuređenu trgovinu pod brendom Pet centar, u subotu, 1. 4. na zagrebačkoj Trešnjevci na adresi Nova cesta 54.

Pet centar time donosi svoju stručnost i kvalitetu i u zagrebački kvart Trešnjevku, gdje će vlasnici kućnih ljubimaca od sada moći na jednom mjestu pronaći sve što njihov ljubimac voli i treba. Novi Pet centar svojim kupcima nudi moderan koncept trgovine, razigranog dizajna i bogatog sadržaja, za nezaboravan doživljaj kupnje s njihovim ljubimcima.

image
Otvorenje Pet centra na Trešnjevci

Naklonost kupaca Pet centar kontinuirano osvaja širinom svoje ponude i visokim standardima usluge, naročito zahvaljujući stručnom prodajnom osoblju i veterinarima, koji vlasnicima ljubimaca svakodnevno osiguravaju personaliziran pristup i savjete za dugoročnu dobrobit njihovih ljubimaca. Dostupnost u svakom kvartu želja je i cilj Pet centra, koji je postao omiljeni susjed kojem se kućni ljubimci najviše raduju.

image
Otvorenje Pet centra na Trešnjevci

Kako bi odgovorio na sve potrebe modernih kupaca, Pet centar kontinuirano radi na razvoju što jednostavnije i pristupačnije kupnje, poput Click&Collect usluge, kao i na raznim pogodnostima kroz program nagrađivanja vjernosti i Pet centar mobilnu aplikaciju. Stoga kupci Pet centra uvijek imaju pristup najpovoljnijoj kupnji i ekskluzivnim pogodnostima.

Sve pogodnosti na koje su vlasnici ljubimaca navikli, i još više, ponudit će novi Pet centar na zagrebačkoj Trešnjevci.

image
Otvorenje Pet centra na Trešnjevci

Na dan otvorenja, 1. 4. Pet centar Trešnjevka će svakog kupca počastiti darovima, a najmlađe posjetitelje će razveseliti face paintingom.

image
Otvorenje Pet centra na Trešnjevci

Članovi Pet centar kluba vjernosti moći će ostvariti i 20% popusta dobrodošlice na iznos cijele kupnje, cijeloga dana.

Pridružite nam se sa svojim ljubimcima na otvorenju nove Pet centar trgovine na Trešnjevci (Nova cesta 54, rotor – križanje s Kranjčevićevom), u subotu, 1. 4. i pronjuškajte najnoviju ponudu u kvartu!

Linker
21. travanj 2024 00:53