promo

Ljeto bez briga uz Enterosgel

Kada je u pitanju godišnji odmor, želimo uživati i biti sigurni da, ako i dođe do situacija poput proljeva ili crijevnih viroza, uz sebe imamo proizvod koji djeluje i koji će pomoći cijeloj obitelji

Enterosgel je indiciran za simptomatsko liječenje akutnog proljeva i kroničnog proljeva povezanog sa sindromom iritabilnog crijeva. Djeluje kao pametna spužva, selektivno veže štetne tvari, patogene i alergene i omogućuje njihovo uklanjanje, ostavljajući pritom korisne tvari slobodnima. Mogu ga koristiti odrasli i djeca starija od jedne godine, a može se uzimati i tijekom trudnoće i dojenja. Uz Enterosgel je potrebno popiti dovoljnu količinu tekućine, odnosno 200 ml za odrasle i djecu stariju od 15 godina te 50 do 100 ml za djecu u dobi od 1 do 14 godina.

Enterosgel može koristiti cijela obitelj, a pomaže u slučaju putničkog proljeva

Putnički proljev počinje naglo, s proljevom, mogućom mučninom, povraćanjem te grčevima u trbuhu. Nerijetko se javljaju i osjećaj nadutosti, povišena tjelesna temperatura i malaksalost. Putnički proljev u većini slučajeva nije opasan i obično prolazi sam od sebe no ipak potrebno je poduzeti određene korake kako bismo tijelu pomogli i što se brže oporavili. Prije svega, treba nadoknaditi izgubljenu tekućinu i elektrolite kako ne bi došlo do dehidracije i mogućih ozbiljnih komplikacija. Enterosgel može uvelike pomoći jer će adsorbirati većinu mogućih uzročnika proljeva te tako skratiti njegovo vrijeme trajanja. Siguran je za djecu i trudnice, dostupan bez recepta i uklanja štetne tvari iz organizma. Uklanjanjem toksina stvara se prostor održavanju normalne mikroflore, što je preduvjet za normalan rad crijeva. Enterosgel se izlučuje stolicom 7 – 8 sati nakon uporabe, zajedno s tvarima koje je na sebe vezao.

promo

Crijevne infekcije česte su u ljetnim mjesecima

Na godišnjem odmoru nerijetko ne želimo puno vremena gubiti na pripremu obroka, no to, u kombinaciji s visokim temperaturama, može rezultirati upravo crijevnim poteškoćama. One se manifestiraju proljevom, grčevima u trbuhu, mučninom i povraćanjem, a u nekim slučajevima se javlja i blago povišena temperatura. Stoga valja naglasiti važnost redovitog pranja ruku prije jela, prije pripreme te nakon odlaska na toalet. Kako biste smanjili mogućnost zaraze hranom i pićem, pripazite i na sljedeće:

  • Obrok koji ste pripremili konzumirajte odmah, najkasnije unutar dva do četiri sata
  • Hranu dovoljno kuhajte ili pecite, a gotovu čuvajte u posudi u hladnjaku, nikako ne na sobnoj temperaturi
  • izbjegavajte sirova jela od mesa i ribe, a voće i povrće dobro operite prije jela
  • Izbjegavajte pripremu domaćih kolača, sladoleda i majoneze

Ako uz ukusan obrok, na odmoru „padne“ i pokoja čaša vina više, ne brinite. Da idućeg dana ne bude mamurluka - pobrinut će se Enterosgel. Ne trebate brinuti niti gdje ga držati tijekom putovanja, jer podnosi temperature od 4 do 30 stupnjeva Celzija. Primjena Enterosgela se ne preporučuje jedino ako je došlo do smrzavanja proizvoda jer se time uništava struktura i dolazi do gubitka originalnih svojstava. Može se bez brige koristiti uz drugu terapiju, ali ga je potrebno uzimati 1 do 2 sata prije ili poslije uzimanja lijekova koji se uzimaju kroz usta. Prije uzimanja dozu treba razrijediti u vodi sobne temperature i držati se uputa na pakiranju.

Pobrinite se da Enterosgel bude dio vaše putne ljekarne, a on će se pobrinuti da vaše ljeto bude bez briga te da maksimalno uživate u zasluženom odmoru.

Linker
19. travanj 2024 02:01