10 dana slavlja za 10 godina!

Livision optika: Već 10 godina drugačiji od ostalih

Iskustvo, stručnost i kvaliteta osnovni su postulati Livision optike već puno desetljeće, a osim spomenutim, povjerenje kupaca stekli su osobnijim pristupom, stručnošću za dobar vid u svim prilikama uokvirenim širokom ponudom naočala

Kroz dosadašnjih deset godina poslovanja LIVISION optika se profilirala kao optometrijski centar u koji korisnici rado dolaze i vraćaju se, znajući da će dobiti stručne odgovore na sva pitanja, profesionalan tretman i rješenje za vid prilagođeno njihovim specifičnim potrebama. Livision optika nudi sve: od provjere vida, izmjere i izrade jedinstvenih naočalnih leća, od jednojakosnih, preko fotoosjetljivih do progresivnih koristeći specijalan uređaj ‘‘Visioffice‘‘ te izradu dioptrijskih naočala u vlastitoj radionici na vrhunskim “Essilor” strojevima. Svi zaposlenici su optičke stručne naobrazbe, s višegodišnjim iskustvom, uz vodstvo osnivača i optometrista bc. Livia Svržnjaka:

“Rezultat našeg dosadašnjeg, desetogodišnjeg rada su zadovoljni kupci koji, osim što im je vid učinjen boljim, žele s LIVISION OPTIKOM stvoriti prijateljski odnos te naći mjesto od povjerenja za svoje oči. I to čine svakodnevno, u suradnji s našim stručnim djelatnicima. Želimo, možemo i znamo vid učiniti boljim i ljepšim! To je krilatica koja nas vodi već puno desetljeće, a vjerujemo da će još dugo, zajedno sa svima vama. Kao zahvalu za vjernost, svojim smo postojećim i budućim kupcima pripremili brojne popuste i iznenađenja kroz čak 10 dana slavalja, veselimo se vidjeti vas u svim Livision optikama.”, zaključio je Livio

image
10 dana slavlja za 10 godina!

Ponuda izvan svih okvira

Uz najkvalitetnije naočalne leće, u ponudi LIVISION optike nalaze se i moderni, ekstravagantni okviri kakvi su već privukli brojne korisnike, uključujući i Antoniju Blaće, Anju Alavanju, Ivana Dečaka, Jaquoesa Houdeka i mnoge druge.

“Livision optika nudi uvijek više! Okviri koje pronađete na njihovim policama, osim što će govoriti o vašoj osobnosti, bit ce i jedni od originalnijih u gradu. Uz širok izbor okvira zaposlenici Livisiona nude vam i profesionalnu uslugu te ugodan, gotovo kućni ambijent! Zato se u Livsionu i sam osjećam - baš kao kod kuće.” – poručio je povodom slavlja 20 godina Livision optike frontmen Vatre Ivan Dečak.

image
10 dana slavlja za 10 godina!

Naočale su davno prestale biti samo puka potreba i dio su modnog izričaja, pa tako naginjemo njihovoj nabavi i za upotpunjavanje stila, ali i uz nekadašnji naglasak na korekciju, danas sve više korisnika prepoznaje njihovu važnost u prevenciji. U Livision optikama, na tri zagrebačke lokacije, možete pronaći širok izbor okvira i rješenja za svoj vid – ponude za vid u okvirima izvan svih okvira.

image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA
image
LIVISION OPTIKA

10 dana slavlja za 10 godina

Deset godina od otvorenja prve Livision poslovnice, one u Ulici grada Vukovara 58a, svakako je razlog za naše zajedničko, veliko slavlje! Ono će trajati punih 10 dana, od ponedjeljka 19.9. do petka 30.9., a u tom period možete u svim Livision optikama napraviti besplatnu stručnu provjeru vida te nabaviti željene okvire po sjajnim cijenama. Oni će, povodom rođendanskog slavlja, biti na 50%, a do kupona se dolazi brzo i jednostavno, putem besplatne Livision aplikacije, dostupne za **IOS** ili **Android.**

Upotpunite kolekciju, istaknite se stilom i dobrim vidom, iskočite van okvira uz Livision i 10 dana slavlja za 10 godina!

Linker
26. travanj 2024 08:24