Fitness.com.hr

Imamo rješenje: Super tijelo možete postići i kod kuće!

Saznajte što vam je potrebno da postignete super oblikovano tijelo i poboljšate svoje zdravlje

Nova 2021. godina započela je već u poznatom ritmu: fitness i drugi sportski centri i dalje su zatvoreni.

No, to niti u jednom trenu nije značilo da se trebamo prestati brinuti o vlastitom zdravlju i održavanju zdrave tjelesne težine. Upravo suprotno – danas je važnije nego ikad da redovnom tjelesnom aktivnošću, primjerenom, uravnoteženom prehranom i potrebnim dodacima prehrani održavamo imunitet jakim i omogućavamo organizmu da i mentalno i fizički bude zdrav.

Što vam je potrebno da postignete super oblikovano tijelo i poboljšate zdravlje?

image
Fitness.com.hr

Za vježbanje vam ne trebaju supermoderni fitness centri, kvalitetan trening možete odraditi u udobnosti vlastitoga doma, a rekvizite možete kupiti po vlastitim mogućnostima i veličini vježbačkog prostora koji imate na raspolaganju: ako nemate puno prostora, par bučica, girja, nekoliko različitih elastičnih traka i za djevojke neizostavan booty band bit će dovoljni.

Ako imate više prostora šipka s pločastim utezima, aerobni trenažer (traka za trčanje, sobni bicikl, orbitrek ili sprava za veslanje) su MUST HAVE u planiranju vašeg home gyma.

image
Fitness.com.hr

Sve navedene rekvizite za trening i sve ostalo što vam može zatrebati pronaći ćete u drugom Fitness.com.hr Shopu koji je prije nekoliko dana otvoren u Novom Zagrebu, u Središću, na adresi Ede Murtića 2A. Radno vrijeme trgovine je od ponedjeljka do petka 9-20 h te subotom 9-16 h.

Uz sve fitness rekvizite, u Fitness.com.hr Shopu koji se prostire na 155 m2, pronaći ćete velik izbor zdrave hrane i dodataka prehrani koji su vam potrebni za pravilnu prehranu, regulaciju tjelesne težine, održavanje zdravlja te sve ostale ciljeve koje možete imati sa svojim zdravljem i formom.

image
Fitness.com.hr

Posjetite Fitness.com.hr Shop u Središću do kraja siječnja jer do tad traje 15% popusta na cjelokupni asortiman!

U ponudi su najpoznatiji svjetski brendovi od kojih izdvajamo Kettler, Insportline, Hammer Fitness, Optimum Nutrition, Weider, Myprotein, Twinlab, Bodylab, All Nutrition, Natrol, Dennree i mnoge druge.

image
Fitness.com.hr

Zaposlenici u Fitness.com.hr Shopu su visokokvalificirani stručnjaci koji svakom posjetitelju mogu pomoći sa stručnim savjetom i sugestijom oko bilo koje nedoumice pri kupnji. Uz našu pomoć svakom ćete svojem fitness cilju pristupiti na zdrav i siguran način, pa realizacija sigurno neće izostati.

Neka vam 2021. godina bude godina dobrih životnih navika, zdravlja, ustrajnosti i ispunjenja svih ciljeva. Fitness.com.hr Shop je ovdje da vam pomogne u ostvarenju tih želja, a u slučaju da niste iz Zagreba, sve što vam treba možete naručiti i u Fitness.com.hr Webshopu.

image
Fitness.com.hr

Linker
24. travanj 2024 03:28