NATURAVITA

Idealni zimski napitci u kojima ćete uživati ove zime

U ove hladne zimske dane, nema boljeg od vrućeg čaja koji će vam svojim bogatim okusom uljepšati svaki trenutak, ali i ojačati vaš imunitet u borbi protiv virusa.

Hladni dani su stigli te nam je potreba za ugrijavanjem tijela postala prioritet. Još kada uz to ukomponiramo uživanje u mirisima i okusima vrućih čajeva, zimska atmosfera je zagarantirana. Uz sve blagodati ispijanja ovih toplih napitaka i njihovog učinka na zagrijavanje našeg tijela, ne smijemo zaboraviti i niz dobrobiti koje nam oni pružaju.

Čaj je prirodni lijek bogat antioksidansima koji možemo piti za prevenciju bolesti i za jačanje imuniteta. Postoje takozvani zimski čajevi čiji sastojci su prilagođeni hladnijem vremenu i uspješno pomažu u borbi protiv zimskih nedaća - pothlađivanja, gripe i prehlade. Osim blagotvornog utjecaja na zdravlje prava su rapsodija okusa zahvaljujući pomno biranim sastojcima.

Predstavljamo vam dva Naturavita čaja koji će ove zime vaš dom ispuniti blagdanskim duhom i mirisom te istovremeno revitalizirati vaš organizam.

NATURAVITA

Čarobna kombinacija zimskih okusa

Bilo da se volite ušuškati u dekicu i uživati u toplini svojeg doma uz najmilije ili ste fizički aktivni, Naturavita Zimski čaj bit će vaš prvi izbor ove zime. Plod jabuke, plod divlje ruže – šipak, kora cimeta, plod aronije, cvijet hibiskusa, kora naranče te klinčići pružaju posebnu aromu ovoj jedinstvenoj, intenzivnoj i ukusnoj kombinaciji čaja u kojoj će uživati i veliki i mali.

Osim očaravajućeg okusa, Zimski čaj biramo i zbog njegova blagotvornog učinka na naš organizam. Zbog visokog sadržaja vitamina C i B2 čaj od šipka služi kao sredstvo za jačanje imuniteta. Zbog toga se često propisuje kao dodatno sredstvo tijekom liječenja i oporavka.

Hibiskus je vrijedan izvor vitamina C i flavonoida koji pomažu u detoksikaciji organizma. Čaj od hibiskusa je diuretik te smanjuje osjećaj napuhanosti, a dodatni plus u doba blagdanskih gozbi daje i činjenica da smanjuje apsorpciju masti i šećera.

NATURAVITA

Naranča – moćno voće nebrojenih ljekovitih svojstava

Nakon boravka na hladnoći, nema boljeg od zagrijati se uz savršeno ispunjen okus Naturavita Naranča, cimet, kurkuma čaja! Jedan od najpopularnijih Naturavita okusa osvojit će vas prvim gutljajem. Ovaj napitak će svojom kombinacijom sastojaka biti vaš saveznik u doba prehlada i gripe.

Naranče su jedno od najzdravijih vrsta voća na svijetu, a njihova ljekovitost je toliko opsežna da bi se mogla napisati podeblja knjiga.

Čaj od naranče, osim svog neodoljivog mirisa i okusa, odličan je saveznik protiv prehlade, gripe i bronhitisa zbog svojeg bogatstva vitaminima C, B1, B9 i A te kalijem, kalcijem i vlaknima.

Osim jačanja imuniteta, čaj od naranče idealan je za smanjivanje kolesterola, pomaže kod zatvora, smanjuje rizik od nastanka srčanih bolesti, snižava visoki krvni tlak te smanjuje rizik od bubrežnog kamenca.

Nova, biorazgradiva ambalaža Naturavita čajeva

Naturavita je ove godine predstavila redizajn čajeva cjelokupnog asortimana, a velika novost je i to da su svi čajevi od sada pakirani u biorazgradivu ambalažu. Kutijice su od papira, od sada bez celofana, dok su filtar vrećice pojedinačno upakirane u nove, papirnate aroma omotače koji čuvaju svježinu okusa, mirisa te učinkovitost samog napitka.

Brend Naturavita dio je Spider grupe iz Pitomače, iz obitelji koja godinama, vođena strašću, njeguje ekološku proizvodnju na vlastitim površinama i drži najviše standarde kvalitete u proizvodnji ljekovitih čajeva, a asortiman Naturavite čine i voćni, biljni, rinfuzni i funkcionalni čajevi. Ponudu istraži na www.caj.hr.

Linker
20. travanj 2024 09:25