floriMED

floriMED: Osnažite organizam uz novitet iz Green&More laboratorija

Priroda ima odgovor na sve i kad je zdravlje u pitanju, a Green&More njene odgovore pretače u staklenku tekućeg zlata. Zagrabite već danas zdravlje na žlicu!

Kvaliteta bez kompromisa sinonim je za Green&More, što su dokazali već poznatim linijama proizvoda ekološke specijalizirane i funkcionalne hrane te dodataka prehrani. Liquid Sun, mlada zelena pšenica, Green&More RAW kolačići, snack barovi te krem medovi, samo su neke od uzdanica ovog proizvođača koji je prošlu godinu razvijao nove organske proizvode s potpisom prirode. Sada, u skladu s aktualnostima, godinu otvara funkcionalan dodatak prehrani – floriMED.

floriMED je svojevrsna esencija života kroz prirodno bogatstvo mikronutrijenta u sadržanim sastojcima čije uzajamno djelovanje, kroz predaju informacija tjelesnim stanicama, doprinosi očuvanju imuniteta i cjelokupnom boljitku organizma. U ovaj ekološki dodatak prehrani na bazi nepasteriziranog cvjetnog meda umiješan je ekstrakt sladića, đumbir i limun.

image
PROMO

Prigrlimo prirodu

Naša povezanost s prirodom neraskidiva je, stoga je sva snaga koju crpimo iz nje, što uključuje i hranu i ljekovito bilje te ostale prirodne supernamirnice, od iznimne vrijednosti za naš organizam. Med je jedna od njih, od davnina znan i kao tekuće zlato. Osim što je bogat mineralima, vitaminima, aminokiselinama, prirodni je izvor prebiotika i probiotika, poznat i radi svoga antibakterijskog i antivirusnog djelovanja te pomaže u osnaživanju imuniteta. Stoga ga opravdano njegov kvalitetan prirodni sastav ističe kao iznimnu bazu za floriMED. No, ujedno je med i izvrsno otapalo te vodić tjelesnim stanicama sadržanih aktivnih tvari iz ključnog sastojka ovog proizvoda, ekstrakta sladića ili Glycyrrhizina*, koji skupa s đumbirom i limunom dodatno osnažuje ovu jedinstvenu forumulaciju.

image
PROMO

Glycyrrhizin se ističe po slatkom okusu radi kojeg je i taj korijen nosi simbolično naziv - sladić. No poznat je radni snažnog antivirusnog djelovanja. To potvrđuju i brojna znanstvena istraživanja rađena na njegovo djelovanje kod nekih sojeva bakterija, gljivica i virusa. Izdvajamo zanimljivo istraživanje na virus SARS-CoV-2 koje je pokazalo snažnu interakciju tog virusa i ljudskog ACE2. Budući da se pokazalo da glicirizin ima potencijal da se veže na ACE2, mogao bi se uključiti u potencijalni tretman za Covid-19, ako se uzme u obzir antivirusni učinak koji je pokazao na ispitivanjima. Upravo stoga je sladić, odnosno Glycyrrhizin ključna aktivna tvar u floriMEDu, a istraživanje je u cijelosti dostupno na stranici neprofitne organizacije Clinical Education.

Osluškujmo potrebe i pozovimo u pomoć tradiciju i prirodu

Pomno ukomponirani sastojci te tradicijska receptura potpomognuta modernim tehnologijama, čine floriMED višestruko korisnim za organizam. On je kvalitetan izvor organskih mikronutrijenta koji su svojevrsna esencija života i čije uzajamno djelovanje, kroz predaju informacija tjelesnim stanicama, doprinosi očuvanju i potpori imuniteta te cjelokupnom boljitku organizma protiv bolesti današnjice. Odličan aromatičan okus garantira redovitost konzumacije, a zahvaljujući sastojcima i učinkovitost.

Organizam u disbalansu podložniji je izazovima koje sa sobom donosi zima. Oslabljeni imunitet, nakupljeni toksini, neuravnotežena i nutritivno slabija prehrana te stres dio su naše svakodnevice, zbog čega se teže nosimo s virusima i sezonskim oboljenjima. Stoga je upravo sad vrijeme za floriMED. Zagrabite zdravlje na žlicu uz ovaj ekološki certificiran dodatak prehrani kroz njegovu funkcionalnost i hranidbenu vrijednost i vratite ravnotežu, dodatno osnažite organizam te ga potaknite na samoregeneraciju.

U 2021. (p)ostanimo zdravi!

(*izvor: clinicaleducation.orgv)

www.greenandmore.eu

Linker
20. travanj 2024 01:43