promo

Doživite više od svoje avanture!

19. kolovoz 2020.
Amway XS™ predstavlja novi limitirani proizvod s kojim ćete maXSimizirati svoju avanturu:XS™ Power Drink Cool Mojito Flavour

Tijekom vrućih ljetnih dana, nema ništa bolje nego osvježiti se uz ukusno piće i promatrati zalazak sunca u dobrom društvu. Amway XS Power Drink Cool Mojito, energetsko piće pruža ukusno iskustvo koje malokoga ostavlja ravnodušnim, s obzirom na to da ne sadrži šećer, ima malo kalorija i začinjen je prirodnom metvicom koja daje fenomenalan osjećaj hlađenja. MaXSimiziraj svoje doživljaje i iskoristi dan u potpunosti!

MaXSimiziraj svoje doživljaje s XS™ Power Drink Cool Mojito Flavour

XS™ Power Drink Cool Mojito Flavour idealno je energetsko piće za one koji žele dobiti više energije za svakodnevne aktivnosti s nevjerojatnim osjećajem svježine i hlađenja. Ovo piće karakterizira svježi okus mente koji je savršen suputnik ujutro, kao osvježavajući aperitiv prije ručka ili u zajedničkom večernjem druženju s kolegama i prijateljima. Okus mojita i osjećaj hlađenja inspirirani su magičnom i sunčanom ljetnom atmosferom u Laguna Beach, Kalifornija.

Bogat kompleks 4 vrste vitamina B pomaže protiv umora i iscrpljenosti te podržava mentalnu agilnost i budnost zahvaljujući vitaminu B5. Dodatnu pomoć vašim avanturama pružaju kofein i taurin.

XS™ je predani suputnik u svakom trenutku i razumije pozadinu svake nove pustolovine: emocije, zadovoljstvo i slava. Ljubitelje sporta i avantura očekuje prava poslastica, Amway XS Power Drink Cool Mojito, energetsko piće inovativnog okusa koje pruža energiju gdje god se nalazili. Prihvati izazov i maXSimiziraj svoje zadovoljstvo!

Format: 250 ml (12 limenki)

Price: 174,00 KN

promo

"Već duže vrijeme je XS energetsko piće moj vjerni suputnik i pomoćnik u danima kada mi je potrebno više energije” -” – govori Talijanski odbojkaš na pijesku Alex Ranghieri – “Zahvaljujući XS proizvodima živim svoj život punim plućima i uzbuđen sam dolaskom XS™ Cool Mojito, koji ću sigurno i podijeliti s prijateljima! Veseli me trenutno osvježenje i spremnost na nove avanture!”

XS™ Power Drink Cool Mojito Flavour proizvodi prodaju se isključivo kroz mrežu Amway nositelja posla. Ostanite u toku s aktualnim vijestima o XS i posjetite facebook.com/XSEurope i Instagram.com/xseurope

O Amwayju

AMWAY je obiteljska 8,6 milijardi dolara vrijedna kompanija specijalizirana za direktnu prodaju, smještena u Adi, Michiganu, SAD-u, predana pomaganju ljudi sa žive zdravije i bolje. Najprodavaniji brendovi u AMWAYJU su NUTRILITE™, vitamin, mineral ii dodaci prehrani, ARTISTRY™, njega kože i ukrasna kozmetika te eSpring™, sustavi za pročišćavanje vode i XS™ energetska pića – sve prodaju isključivo vlasnici kompanije AMWAY. Globalna prodaja u godini 2017 učinila je AMWAY svjetskim prvakom na tržištu izravne prodaje, prema Direct Selling News 2018 Global 100. Godišnja prodaja tvrtke uključuje prihode od izravne prodaje i ostalih poslovnih udjela. Za novosti o kompaniji, posjetite amwayglobal.com/newsroom.

Linker
23. rujan 2021 15:05