Obnova bolnice u Sisku

Donacija infuzijske pumpe općoj bolnici "Dr. Ivo Pedišić" u Sisku

Uprava i zaposlenici Tepih centra i Möbel Landa rado sudjeluju u humanitarnim akcijama i donacijama široj zajednici, a prvenstveno zdravstvenim ustanovama

U sklopu nastojanja da pomogne lokalnoj zajednici i pruži podršku u obnovi potresom pogođenih područja, tvrtka Tepih centar je donirala infuzijsku pumpu bolnici u Sisku. Nakon prošlogodišnje donacije laparoskopske pumpe za ginekološke operacije, ove godine nastavljena je suradnja kroz donaciju infuzijske pumpe.

Infuzijska pumpa je medicinski uređaj koji se koristi za preciznu i kontroliranu infuziju različitih tekućina, uključujući lijekove, krv i druge otopine. Ovaj uređaj je neophodan u medicinskoj praksi, posebno u bolničkim okruženjima gdje se tretiraju kritični pacijenti.

image

Infuzijska pumpa

Donacija infuzijske pumpe bolnici u Sisku će pomoći osoblju bolnice u pružanju još bolje njege pacijentima, posebno u vrijeme kada je potražnja za medicinskim uslugama povećana, kako zbog obnove u dijelovima bolnice koji su nedostupni, tako i zbog posljedice pandemije koji se u zdravstvu još uvijek osjećaju.

„Ponosni smo na ovu donaciju i radujemo se što smo mogli pomoći bolnici u Sisku u ovom teškom vremenu. Naša kompanija kao i više od 150 zaposlenika ima snažnu posvećenost društvenoj odgovornosti te ćemo i ubuduće sudjelovati u sličnim humanitarnim akcijama i donacijama, izjavila je gđa. Sanja Puškarić, direktorica Tepih centra.

image

Direktorica Tepih centra gđa. Puškarić, g. Repustić pomoćnik ravnataelja za kvalitetu i gđa. Štampalija pomoćnica ravnatelja za financije

„Ovo inače nije prva akcija ovakve vrste, društveno odgovorno poslovanje je sastavnica našeg poslovanja pa je prošle godine također donirana bolnica u Sisku, a suradnju ove vrste imamo i s drugim zdravstvenim ustanovama, posebno onima koje se brinu o liječenju djece i mladih“, dodala je gđa. Puškarić.

Direktorica gđa. Puškarić zahvalila se medicinskom osoblju, doktorima, sestrama i svim ostalima koji omogućavaju funkcioniranje bolnice, a razgovaralo se i o drugim potrebama bolnice, kao što je potrošnim materijal koji bi se mogao izdvojiti iz portfelja proizvoda i usluga tvrtke Tepih centar.

Linker
25. travanj 2024 11:16