Combogesic
KAD TE NEŠTO BOLI, BRZO TO PREBOLI!

Brzo i učinkovito ublažavanje boli uz Combogesic

U prekrasnom ambijentu Canopy by Hilton – City Centre pred mnogobrojnim novinarima održana je konferencija za medije povodom predstavljanja novog lijeka Combogesic, tvrtke Swixx BioPharma, namijenjenog za učinkovito ublažavanje blage do umjerene boli. Upravo je inovativna kombinacija dviju dobro poznatih djelatnih tvari, paracetamola i ibuprofena, dvostruko fokusirana na bol, te se zajedničkim djelovanjem postiže brži i jači učinak– što je ujedno i najvažnija značajka novog lijeka Combogesic.

Koliko je Combogesic učinkovit i koje su glavne prednosti istaknuo je Leonard Fulir, OTC Marketing i Sales manager, Swixx BioPharma: 'Iznimno mi je drago da smo predstavili novi lijek na tržištu Combogesic, namijenjen kratkotrajnom, simptomatskom liječenju blage do umjerene boli kod osoba iznad 18 godina starosti. S kombinacijom dviju dobro poznatih djelatnih tvari, paracetamolom i ibuprofenom, ovaj je lijek dvostruko fokusiran na bol, te se zajedničkim djelovanjem postiže brži i jači učinak. Combogesic je OTC lijek koji se može kupiti u ljekarnama.'

Davor Kovačević, General manager Hrvatske i Slovenije tvrtke Swixx Biopharma d.o.o. je povodom predstavljanja lijeka Combogesic istaknuo: 'Vrlo sam zadovoljan prvim ovakvim predstavljanjem tvrtke Swixx BioPharma na hrvatskom tržištu, i to s inovativnim lijekom Combogesic, namijenjenim za učinkovito ublažavanje blage do umjerene boli. Swixx BioPharma je najveća zastupnička farmaceutska kompanija na području srednje i istočne Europe te zapošljava managere i medicinske stručnjake posvećene etabliranju modernih lijekova u spomenutoj regiji.'

image
Davor Kovačević, General manager Hrvatske i Slovenije tvrtke Swixx Biopharma d.o.o

Combogesic

COMBOGESIC 500mg/150mg filmom obložene tablete

Ovaj proizvod, registriran kao OTC lijek, namijenjen je kratkotrajnom, simptomatskom liječenju blage do umjerene boli kod osoba iznad 18 godina starosti. Može se kupiti samo u ljekarnama. Combogesic 500 mg/150 mg filmom obložene tablete, kao fiksna kombinacija dviju dobro poznatih djelatnih tvari, sadrže paracetamol i ibuprofen. Paracetamol djeluje na način da zaustavlja prijenos bolnih podražaja do mozga. Ibuprofen spada u skupinu lijekova pod nazivom nesteroidni protuupalni lijekovi (eng, non-steroidal anti-inflammatory drugs ili NSAIL). Ublažava bol i smanjuje upalu (oticanje, crvenilo ili bolnu osjetljivost). Uobičajena doza je jedna tableta do dvije tablete koje se uzimaju svakih 6 sati, po potrebi, do najviše šest tableta u 24 sata.

*literatura: Combogesic Uputa o lijeku: Informacije za bolesnika

Swixx BioPharma

Swixx BioPharma je tvrtka koja je nastala s ciljem da u područjima srednje i istočne Europe zastupa farmaceutske multinacionalne kompanije koje žele biti nazočne na tim tržištima kroz plasman svojih proizvoda (lijekova, medicinskih proizvoda, OTC lijekova, dodataka prehrani, dermokozmetičkih proizvoda…), ali ne žele osnivati svoje direktne podružnice ili, ako su već prisutne s direktnim podružnicama, žele takvu poslovnu praksu promijeniti i iste ukinuti.

S 550+ zaposlenih i 230 milijuna eura neto prodaje u 2020. godini, Swixx BioPharma je najveća zastupnička farmaceutska kompanija na području srednje i istočne Europe. Tvrtka zapošljava jedinstvenu grupu menadžera i medicinskih stručnjaka posvećenih etabliranju modernih lijekova u spomenutoj regiji.

Swixx Biopharma je uslužno orijentirana, visokokvalitetna i etički vođena tvrtka koja je s radom započela u prosincu 2014. godine i registrirana je u Baaru u Švicarskoj. Tvrtka ima podružnice u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Estoniji, Grčkoj, Mađarskoj, Kosovu, Latviji, Litvi, Sjevernoj Makedoniji, Crnoj Gori, Poljskoj, Rumunjskoj, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj i Sloveniji.

PM-HR-2021-4-807

Linker
19. travanj 2024 21:40