PROMO
Pokazuje zavidne rezultate

Bio-Oil® s ponosom predstavlja novu generaciju tretmana za suhu kožu

05. studeni 2019.
Neka Bio-Oil® gel za suhu kožu postane neizostavan dio vaše beauty rutine.

Dolazak hladnijih dana, boravak u zatvorenim prostorima, suhi zrak i zimska odjeća samo su neki od čimbenika koji dodatno potiču isušivanje naše kože. Osim što prekriva površinu našeg tijela, koža nam služi i kao zaštita od štetnih utjecaja okoline i zato je potrebno posebnu pažnju posvetiti pronalasku adekvatnog rješenja za njezinu njegu i zaštitu.

Bio-Oilulje za njegu kože lansirano 2002. godine danas je jedan od najprodavanijih proizvoda za njegu kože i dio je nezaobilazne beauty rutine žena diljem svijeta, a nakon brojnih istraživanja i razvoja brand na tržište lansira svoj drugi proizvod u obliku gela: Bio-OilGel za suhu kožu.


Posebna formula za suhu kožu

Idealan proizvod za suhu kožu trebao bi sadržavati: okluzivne tvari koje imaju svojstvo formiranja zaštitnog filma na koži i sprječavanje gubitka vode, humektanse - tvari koje na sebe vežu vodu kao što su urea, hijaluronska kiselina, glicerin te emolijense - tvari koje umiruju i omekšavaju kožu (poput shea maslaca), a upravo je Bio-Oiluspio osmisliti jedinstveni proizvod koji sadrži sve navedeno čineći kožu hidratiziranom.

Većina proizvoda koji se koriste za njegu kože sadrži veliku količinu vode, uglavnom oko 70%, a voda u dodiru s kožom isparava ne pružajući joj nikakve dodatne benefite. Zato je Bio-Oilrazvio posebnu formulu u kojoj je vodu zamijenio uljem i tako stvorio stopostotni aktivni proizvod. Sa samo 3% vode, ova moćna formula novog gela kombinira brojne sastojke za koje pouzdano znamo da će njegovati kožu i održavati ju vlažnom: 50% Bio-Oilulja, 37% ostalih sastojaka masne faze, 10% humektansa.

Bio-Oilgel za suhu kožu jedinstvene je teksture gel-ulja, Pur Cellin Oil sadržan u formuli utječe na njezinu konzistenciju, čini ju laganom i nemasnom čime osigurava da koža lagano upije sve dodane djelatne tvari.

Na koži stvara tanki zaštitni sloj i tako sprječava gubitak vlage te vraća suhu kožu u njeno optimalno hidratizirano stanje. Koristi se u manjim količinama te se lako nanosi i razmazuje.

Vitamini sadržani u formuli pomažu u očuvanju kožne barijere (vitamin B3), potiču stvaranje kolagena pomažući u obnovi kože, poboljšanja elastičnosti i teksture kože (vitamin A), doprinose normalnom funkcioniranju zdravih stanica kože te imaju regenerativna svojstva u obnovi lipida kože i lipidne barijere kože (vitamin F).

Bio-Oilgel za suhu kožu sadrži i prirodna ulja kamilice i nevena koji se već stoljećima koriste u održavanju zdravlja kože: kamilica djeluje protuupalno i smiruje dok ulje nevena ima regenerativno djelovanje na stanice kože.

PROMO
Bio-Oil Gel dostupan je u tri pakiranja - od 50, 100 i 200 ml.


Mišljenje korisnika: hidratizira & poboljšava

Usporedimo li Bio-Oilgel za suhu kožu s ostalim proizvodima vidjet ćemo kako on sadrži značajno više ulja u odnosu na druge proizvode za suhu kožu. Dvotjedno ispitivanje koje je proveo Ayton Global Research iz Ujedinjenog Kraljevstva, na uzorku od 102 osobe sa suhom kožom, pokazalo je kako čak 62% ispitanika Bio-Oilgel za suhu kožu smatra boljim od bilo kojeg proizvoda koji su prije koristili u borbi protiv suhoće kože.

Više od 90% ispitanika imalo je osjećaj hidratiziranosti odmah nakon prvog nanošenja, a 85% njih složilo se s tvrdnjom da njihova koža izgleda bolje nego na početku dvotjednog razdoblja isprobavanja proizvoda.

Bio-Oilgel za suhu kožu dostupan je u ljekarnama i ostalim specijaliziranim prodavaonicama te na senzacionalno.hr po cijeni od 59,90 kn (50ml); 89,90 kn (100ml) i 144 kn (200ml).

Teme
Linker
19. rujan 2021 12:29