Zdravstvena grupacija Acıbadem

5 razloga zašto trebate odabrati ACIBADEM za svoje zdravstveno odredište

Svake godine mnogi pacijenti iz različitih dijelova svijeta putuju u Tursku na liječenje, a njihov izbor je Zdravstvena grupacija Acıbadem koja svojim najsuvremenijim tehnologijama i timovima zdravstvenih stručnjaka osigurava usluge sukladno najvišim međunarodnim standardima kvalitete.

Acıbadem je osnovan 1992. i najveća je zdravstvena grupacija u Turskoj. Grupaciju se sastoji od mreže koju čine 24 opće bolnice, sveučilište, zdravstveni centri, 14 klinika, razni laboratoriji te druge prateće uslužne tvrtke. Acıbademovo partnerstvo s IHH Healthcare od 2012. godine omogućilo nam je da postanemo dio drugog najvećeg svjetskog lanca pružatelja zdravstvenih usluga. Acibadem posluje u 5 država.

image
Zdravstvena grupacija Acıbadem

Zdravstveni ekosustav

Zdravstvena grupacija Acıbadem osigurava sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu od "360 stupnjeva" i nudi posebni globalni integrirani model zdravstvenog ekosustava zahvaljujući svojim namjenskim ustanovama, sveučilištu, laboratorijima te pratećim uslužnim tvrtkama.

Sveučilište Acıbadem mjesto je gdje budući zdravstveni stručnjaci stječu naobrazbu, dok istodobno naši iskusni zdravstveni stručnjaci rade na poboljšanju iskustva pacijenata u svim ustanovama grupacije. Acibadem Labmed je centralni klinički laboratorij, Labgen je zadužen za genetsku dijagnostiku, Labvital je laboratorij za kontrolu hrane, LabCell je laboratorij za proizvodnju matičnih stanica i banka krvi iz pupkovine, Pathology je patološki laboratorij. Acıbadem Technology razvija i unapređuje interni softver uz "bolnički informacijski sustav". APlus bavi se higijenskim i ugostiteljskim zahtjevima bolnica. Acıbadem Mobile pruža usluge hitne i kućne njege izvan bolnica.

Iskusni zdravstveni stručnjaci

Učinkovitost liječenja ovisi o što ranijem uspostavljanju prave dijagnoze. Naši stručnjaci iz različitih zdravstvenih područja i disciplina surađuju kako bi saslušali vašu priču, sveobuhvatno procijenili vaše stanje, te uspostavili dijagnozu uz personalizirani plan liječenja.

Bez obzira s kojim se ozbiljnim, složenim ili rijetkim zdravstvenim izazovom suočavate, možete biti uvjereni da Acıbademovi stručnjaci posjeduju iznimno iskustvo u liječenju svih vrsta specifičnih zdravstvenih stanja.

Vrhunske zdravstvene tehnologije

Vrhunske zdravstvene tehnologije ne pridonose samo u povećanju stope uspješnosti liječenja različitih zdravstvenih stanja, već i većoj učinkovitosti procesa od kojih liječnici i kirurzi imaju koristi.

Zdravstvena grupacija Acıbadem raspolaže najsuvremenijom tehničkom opremom te dijagnostičkim uređajima kako bi pacijentima nakon dijagnosticiranja u što kraćem roku osigurali učinkovitu terapiju uz minimalne posljedice. Tehnologije i uređaji koje koristimo omogućuju napredne slikovne pretrage svih bolesti, osobito za onkološke pacijente u procesu dijagnosticiranja, te uređaje za robotsku kirurgiju najveće moguće preciznosti koji se također koriste u liječenju. Acıbadem trenutačno ima 11 Onkoloških centara (kirurgija, radioterapija, kemoterapija) te 6 Centara za robotsku kirurgiju.

Multidisciplinarni pristup

Multidisciplinarni pristup predstavlja pristup prema kojem se skupina zdravstvenih djelatnika i specijalista iz različitih područja okupi kako bi razgovarali o stanju pacijenta. Svrha ovog sveobuhvatnog pristupa je procijeniti kako se može osigurati još bolja skrb pacijentu tijekom procesa dijagnosticiranja, liječenja i nadzora.

Acıbademovi zdravstveni djelatnici zbog svojeg golemog iskustva ne zaziru od svojih pacijenata kada trebaju međusobno razmjenjivati mišljenja. Svi odjeli međusobno su iznimno usklađeni. U slučajevima kada su potrebne dodatne pretrage i liječenje, naši zdravstveni djelatnici i specijalisti se okupljaju i odlučuju o najprikladnijoj terapiji te načinu nadzora za pacijenta.

image
Zdravstvena grupacija Acıbadem

Sveobuhvatna usluga

Centar za usluge pacijentima iz inozemstva zamišljen je kao uslužni "sveobuhvatni" centar koji osigurava praktičnu potporu svim pacijentima, od njihovog prvog kontakta i posjeta do povratka u svoju domovinu. Kada pacijenti iz inozemstva odluče doći u Tursku na liječenje, mogu lako dobiti planove putovanja i liječenja u Acibademovim Uredima za potporu pacijentima iz inozemstva. Svi inozemni pacijenti srdačno se dočekuju u našim Health Point uredima po dolasku u zračnu luku u Turskoj. Zatim se pacijenti organiziranim prijevoznim sredstvima prevoze izravno do hotela ili bolnice. Na našim Health Point šalterima u bolnicama naši prevoditelji dočekuju pacijente na 20 različitih jezika, osiguravajući adekvatnu potporu tijekom cijelog liječenja.

Kao vodeća zdravstvena organizacija posvećena održivosti i transparentnosti, Acıbadem je akreditiran od strane Joint Commission International (JCI), neovisne međunarodne organizacije koja postavlja standarde kvalitete u području zdravstvenih usluga.

Neprestano komuniciramo o ekološkim, društvenim te upravljačkim pitanjima koja naši pacijenti, zdravstveni djelatnici te globalni sudionici smatraju najvažnijima. U stalnoj smo razmjeni sa svim našim vrijednim suradnicima s ciljem kako poboljšati javno zdravlje i zdravlje okoliša.

Za više informacija obratite se na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili provjerite web stranicu.

Linker
20. travanj 2024 15:53