Liposomalni vitamin C

4 najbolja dodatka prehrani za snažnu zaštitu imuniteta

Učinkovita obrana od bolesti ovisi o snazi našeg imuniteta. Kada je naš organizam "pod opsadom" potencijalno opasnih uzročnika bolesti, itekako je važno jesu li naše obrambene snage moćne i spremne. Odlučili smo istražiti koji su trenutno najjači dodaci prehrani za jačanje imuniteta te koji od njih pružaju maksimalnu zaštitu.

U nastavku donosimo najbolje suplemente koji oduševljavaju moćnim i kvalitetnim sastojcima kao i inovativnim načinom primjene!

1. Crni češnjak kao tajno oružje

Immuno Black Garlic Complex je novi proizvod na tržištu koji kombinira snažan ekstrakt fermentiranog crnog češnjaka, liposomalni vitamin C, te vitamine D3, B12, cink, selen i bakar. Ova je kombinacija ciljano osmišljena kao cjelovita i djelotvorna podrška imunitetu. Nalazi se u vegetabilnim želučanootpornim kapsulama koje omogućuju bolju apsorpciju u tankom crijevu, bez probavnih tegoba i - bez mirisa po češnjaku! Samo 1 kapsula dnevno zadovoljava 100% preporučeni dnevni unos svih nutrijenata. Ne sadrži alergene, GMO-sastojke i pogodan je za vegane.

image
Immuno Black Garlic Complex

2. Liposomalni vitamin C - nova generacija imuno zaštite

Zna se da je vitamin C nezaobilazan za zaštitu imuniteta jer vrši bezbroj važnih funkcija organizma. Zanimalo nas je koji je najbolji i najučinkovitiji oblik i otkrili smo - liposomalni vitamin C! To znači da se apsorbira izravno u krvotok jer se aktivne tvari prenose putem liposoma koji ih pak donose direktno u stanice organizma. Zbog toga je iskoristivost liposomalnog vitamina C višestruko bolja u usporedbi s običnim oblikom vitamina C! Najčešće su liposomalni vitamini na tržištu u tekućem obliku, a ovaj je u praktičnim vegetabilnim kapsulama.

image
Liposomalni vitamin C

3. Vitamin D3 u kokosovom ulju - zaštita u samo 1 raspršivanju

U zadnje se vrijeme mnogu priča o značajnoj ulozi vitamina D3 u zaštiti protiv bolesti. Pogotovo tijekom mjeseci kada nam nedostaje sunčeva svjetlost! Znamo da se D3 inače dobiva iz životinjskih izvora poput jetre bakalara ili masnih riba, no inovativni 365 nature vitamin D3 dobiva se iz 100% biljnog izvora. D3 je otopljen u hladno prešanom kokosovom ulju što dodatno potiče apsorpciju i pojačava iskoristivost. Sadrži visok postotak od čak 2000 međunarodnih jedinica (IU) u jednom raspršivanju što znači da vam je potreban samo 1 potisak dnevno, a doza je dostatna za čak 140 dana!

image
365 nature vitamin D3

4. Veganski vitamin B12 - podrška živčanom i imuno sustavu u spreju

Još jedan dragulj među inovativnim oralnim dodacima prehrani u spreju je i 365 nature vitamin B12 koji je posebno zanimljiv našim čitateljicama vegankama i vegetarijankama. Iznimno je važan za normalno stvaranje crvenih krvnih stanica, normalno stvaranje energije, ali i za zdrav živčani i imunološki sustav. 365 nature B12 također dolazi iz 100% biljnog izvora. Samo 1 raspršivanje u usta dnevno, dostatno je za 130 dana korištenja.

image
365 nature vitamin B12

365 nature "specijalci" za snažnu zaštitu imuniteta dostupni su u ljekarnama, svim bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane ili na web shopu www.365nature.hr.

Linker
25. travanj 2024 14:42