Victoria Beckham

 FOTOGRAFIJE: PROFIMEDIA
Živim.hr
Živim.hr
kako joj se da

Victoria Beckham svaki dan jede isto jelo! I tako već 25 godina...

01. veljača 2022.
Modna dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls nedavno je otkrila kako ne jede hranu kuhanu u ulju, maslacu, umacima...

Svaki dan iste namirnice? Možete li to zamisliti? David Beckham (46) itekako može. Umirovljeni engleski nogometaš našalio se na račun svoje supruge te se požalio na njezinu nemaštovitost u kuhinji.


Samo jednostavno

- Nažalost, u braku sam s nekim tko jede istu hranu svaki dan. To traje već 25 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuhano na pari. Rijetko kad odstupa od toga, rekao je David Beckham za River Cafe Table 4 podcast.

Victoria Beckham (47) svoj je jelovnik, kaže David, jedino promijenila dok je bila trudna s četvrtim djetetom, kćerkicom Harper (10).

Modna dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls nedavno je otkrila kako ne jede hranu kuhanu u ulju, maslacu, umacima... Ne jede crveno meso, a ni mliječne proizvode

- Za većinu restorana najgora sam noćna mora. Obožavam malo povrća kuhanog na pari, malo balzamičnog ocat i mrvicu začina. Volim da se hrana priprema na jednostavan način - rekla je.

Victoria je također otkrila (i zgrozila obožavatelje) kako voli tost od cjelovitih žitarica sa soli.


Dobra navika ili?

Istraživanja su pokazala da svakodnevno jedenje istih jela može pomoći u mršavljenju. Naime, kad svaki dan jedete isto jelo, imate bolju kontrolu nad onim što unosite u tijelo i tako možete izbjeći nagle skokove šećera i masnoća u krvi. A to onda može dovesti do smanjenja unosa kalorija te do mršavljenja.

Teme
Linker
26. lipanj 2022 08:50