Sada nije vrijeme za 'varanje' s nezdravom i brzom hranom, slatkišima i visokokaloričnim namirnicama.
 Foto: iStock
Ništa nije nemoguće

Ne, nije prekasno! Jednostavni koraci za bolju figuru na plaži

01. kolovoz 2017.
Ostalo vam je još 1-2 tjedna da se dovedete u formu i smanjite trbuh prije prvog 'razotkrivanja' na plaži? Bez brige, još nije kasno da popravite figuru i uskočite u omiljeni kupaći kostim s više samopouzdanja - uz sljedećih 8 koraka.

1. Vježbajte svaki dan

Već nakon 7-10 dana svakodnevnog trčanja po 30-45 minuta, uz kombinirane vježbe snage, primijetit ćete čvršće noge i manji trbuh.

2. Uozbiljite se

Sada nije vrijeme za 'varanje' s nezdravom i brzom hranom, slatkišima i visokokaloričnim namirnicama. Sve što unesete u sebe se broji, pa se suzdržite od 'čašćenja' i skoncentrirajte na krajnji cilj.

3. Izbacite svu bijelu hranu

Jednostavan način da se riješite napuhnutosti – izbacite svu bijelu hranu. Tu spadaju sve namirnice od bijelog brašna (kruh, peciva, tjestenina...), riža, krumpir, šećer, sol i mliječni proizvodi.

4. Skoncentrirajte se na proteine

Za energiju birajte proteine poput bijelog mesa, jaja i ribe, i to već od jutra kako biste spriječili napadaje gladi tijekom dana.

5. Ne jedite nakon 19 sati

Nemojte jesti ništa nakon 19h ili barem 3 sata prije odlaska na spavanje. No, pripazite da jedete dovoljno proteina, vlakama i kompleksnih ugljikohidrata tijekom dana, kako vas navečer ne bi uhvatili napadi gladi.

6. Pažljivo brojite kalorije

Brojanje kalorija može biti zamorno, no ako imate samo 1-2 tjedna do ljetovanja, brojanje svega što unesete može smanjiti unos nezdrave i visokokalorične hrane. Preporučeni unos bi trebao biti između 1200 i 1600 kalorija dnevno.

7. Birajte hranu koja smanjuje napuhnutost

Pijte čaj od đumbira barem 2 puta dnevno, te uvrstite đumbir u svoje smoothije i salate. Đumbir smiruje probavni sustav i smanjuje napuhnutost. Izbjegavajte velike obroke jer oni usporavaju probavni sustav, radije birajte češće i manje obroke.

8. Odaberite aktivatore metabolizma

Kod mršavljenja i smanjenja masnih naslaga, pomognite se dokazano učinkovitim aktivatorima metabolizma, poput zelene kave koja smanjuje apetit i ubrzava metabolizam, te prirodne konjugirane linolne kiseline (CLA) za brže sagorjevanje masnih naslaga.

Smanjite apetit, ubrzajte gubitak kilograma

Spring green coffee & L-carnitine namijenjen je bržem i učinkovitijem mršavljenju te detoksikaciji organizma. Sadrži optimalne koncentracije dekofeiniziranog ekstrakta zelene kave te L-karnitina koji djeluju na uravnoteženje tjelesne težine, smanjenje apetita te sagorijevanje masnoća.

U ljekarnama ga možete nabaviti za 98,90 kn.

Za ravan trbuh na plaži

Spring CLA je inovativna formula za prevenciju i topljenje masnih naslaga na trbuhu, struku i bokovima. Sadrži optimalne koncentracije prirodne konjugirane linolne kiseline (CLA) iz ulja biljke šafranike za brže topljenje masnih naslaga.

U ljekarnama za 110,90 kn.

Teme
Linker
01. srpanj 2022 13:16