Ima li išta bolje od šalice vrućeg čaja u hladno zimsko veče?
 Foto: iStock
Daj i meni šalicu!

Najbolji su prijatelji detoksikacije, no znate li koje treba piti za bolji učinak?

Možda mislite da vam nije potrebno, ali čišćenje organizma od toksina, posebno nakon zimske hrane, priprema je organizma za nadolazeće proljeće.

Blagodati čaja poznate su još iz davnih dana, a njihova detoksikacijska svojstva pravi su saveznik zdravog organizma.

Zeleni čaj, limun, đumbir, šipak, sljez, kamilica, kadulja i cimet neki su od glavnih sastojaka dobrog čaja za detoksikaciju.

Možda mislite da vam nije potrebno, ali čišćenje organizma od toksina, posebno nakon zimske hrane, priprema je organizma za nadolazeće proljeće.

Prednosti ljekovitog bilja

Ljekovito bilje koje se nalazi u čajevima pomaže u izmjeni tvari i izbacivanju istih. Takav tip čajeva treba imati veliki postotak antioksidansa, a jedan od najpoznatijih bogat upravo time je zeleni čaj.

Njegova detoksikacijska svojstva utječu na tanko crijevo, jetra i pluća. Limun i đumbir su jednako jak par za detoksikaciju organizma, ubrzavaju probavu, bude tijelo i daju energiju. Uz to, sve čajevi od sljeza, kamilice, šipka, kadulje i cimeta možete pronaći u Naturavita asortimanu čajeva.

Osim čajeva odlične kvalitete i arome, Naturavita je poznata po zelenom čaju koji dolazi u tri varijante. Zeleni čaj s limunom i zeleni čaj s đumbirom te čisti zeleni čaj.

Naturavita ima veliku tradiciju koja jamči kvalitetu čajeva, arome i okusa, a svoje obožavatelje ima i izvan Lijepe naše. Čajevi koje biste koristili za detoksikaciju organizma bogati su biljem koje odrađuje svoj posao odlično, a te iste čajeve pronađite u Naturavita pakiranjima.

Foto: iStock
Jeste li znali da za čaj kažu kako je to - tekuća mudrost?!

U zdravom tijelu zdrav duh

Nema ništa bolje od zdravog tijela u kojem je zdrav duh. Svoju detoksikaciju započnite već danas, a uključite i ostale članove obitelji ili prijatelje jer uvijek je lakše kada uza sebe imate podršku.

Izaberite svoj čaj, uzmite slatku šalicu i zagrijte vodu i vaše detoks može početi. Uz Naturavita čajeve i njihov slogan, živjeti s prirodom, možete biti sigurni u napredak i detoksikaciju organizma zbog onoga oko čega najviše brinete - zdravlja.

Promo

Linker
01. svibanj 2024 03:25