Izniman okus i kvaliteta

Mg Mivela osvojila vodeće svjetske stručnjake

14. listopad 2016.
Međunarodni institut za okus i kvalitetu iTQi dodijelio je Mg Miveli prestižno priznanje za izniman okus i kvalitetu „Superior Taste Award”.

Najveći svjetski ocjenjivački sud sastavljen od uglednih šefova kuhinja i somelijera bio je suglasan - kvaliteta mineralne vode Mg Mivele je neupitna!

U oštroj međunarodnoj konkurenciji ova prirodna mineralna voda zaslužila je ugledno priznanje "Superior Taste Award" za 2016. godinu koju dodjeljuje Međunarodni institut za okus i kvalitetu (The International Taste & Quality Institute - iTQi) kao vodeća europska organizacija iz Bruxellesa koja testira i promovira prehrambene proizvode i napitke vrhunske kvalitete iz cijelog svijeta.

Upravo su specifičan omjer i količina minerala u Mg Miveli zaslužni za njen jedinstven sastav koji je oduševio vodeće svjetske gastronomske i enološke stručnjake.

Dragocjeni mineral

Uz nježan i osvježavajući okus, ova prirodna mineralna voda koja izvire iz dubokih slojeva zemlje posebna je zbog svog sadržaja magnezija, dragocjenog minerala koji sudjeluje u više od 300 procesa bitnih za pravilno funkcioniranje organizma te rad mišića, uključujući i onaj najvažniji - srce.

Zbog količine od čak 343 mg po litri, jedna litra Mg Mivele zadovoljava gotovo cjelodnevni preporučeni unos magnezija potrebnog za odvijanje životno važnih tjelesnih funkcija.

Sve blagodati Mg Mivele nisu promakle ITQI institutu, čiji su kriteriji za ocjenjivanje proizvoda nadasve rigorozni uz poštivanje međunarodnih standarda - nagrađivanje proizvoda odvija se u skladu s Michelinovim ocjenjivanjem kvalitete, a dobivena oznaka kvalitete proizvoda može se koristiti u razdoblju od tri godine.

Među top tri na svijetu

Za Mg Mivelu, koja je prošle godine kao jedina prirodna mineralna voda uvrštena u top tri funkcionalne vode na svijetu, ovo je priznanje ne samo potvrda kvalitete, nego i nagovještaj planova za budućnost u kojoj će briga za zdravlje i održavanje dobre tjelesne forme biti na vrhu ljestvice prioriteta.

Teme
Linker
22. rujan 2021 10:00