CAJ OD NEVENA

Čaj od nevena koristan je kod želučanih tegoba, čira na želucu i crijevima jer je svojim djelovanjem povoljan za sluznicu.

Caj od nevena

Caj od nevena

Zahvaljujući brojnim djelatnim sastojcima neven djeluje protiv bakterija, posebno onih na koži. Također sprječava razvoj gljivica.

Neven potiče prokrvljenost i razvoj novih stanica, pa se koristi za zacjeljivanje rana. Upotrebljava se izvana za ožiljke, upale vena, hemoroide i kožne bolesti.

Također, izvana se upotrebljava kod pojave akni, bradavica, čireva, ekcema i ozeblina.

Čaj od nevena koristan je kod želučanih tegoba, čira na želucu i crijevima jer je svojim djelovanjem povoljan za sluznicu.

Čaj od nevena pomaže regulirati mjesečnicu. Pije se tjedan dana prije mjesečnice, 2 do 3 šalice dnevno.

Pročišćava krv pa je pogodan za sezonske kure čišćenja.

Priprema Ukoliko na uputama na pakiranju nije drugačije naznačeno, čajnu žlicu biljke ili filtar vrećicu prelijte s 0,2 l vrele vode. Poklopite i pustite da odstoji 5 do 10 minuta. Procijedite i pijte svježe pripremljeni čaj.

Čitajte još i o:

Pozitivni rezultati pijenja taheebo čaja pokazali su se prije svega u liječenju raznih vrsta raka, uključujući leukemiju i mnoge druge teške bolesti.

Čaj od brusnice povoljno djeluje kod osoba koje pate od gihta ili reume. Može se piti za prevenciju nastanka krvožilnih i tumorskih oboljenja.

U prehrani po krvnim grupama, namirnice su podijeljene u šesnaest različitih kategorija: meso i perad, plodovi mora, mlijeko i jaja, ulja i masti, orašasti plodovi...

Popis svih dijeta na jednom mjestu. Pomoću najefikasnije dijete smršavite jednostavno i bez puno odricanja...

Ako pokušavate smršavjeti, u glavi vjerojatno imate ideju idealne težine koju biste htjeli postići.

I ove vam se godine na listi novogodišnjih rezolucija našlo mršavljenje – ljeto samo što nije stiglo, a vi do danas još niste smršavjeli niti grama.

Caj od nevena

Linker
25. travanj 2024 21:14