FOTOGRAFIJE: shutterstock
Moć numerologije

Znate li zašto je 22.2.2022. tako važan datum?

Ako vjerujete u moć brojeva, ovaj utorak je izuzetno važan za vaš život

Ako je vjerovati numerologiji, ovog utorka ćete dobiti jedinstvenu priliku u životu jer je datum 22.2.2022 vrlo sretan. To je puno ponavljajućih brojeva, a to je gotovo uvijek dobar znak. Isto tako, radi se o broju dva koji se smatra brojem povezanosti, veza i odnosa. Ne samo za partnerske odnose nego i za veće grupe i za zajednice.

- Dva je broj koji označava intuiciju, promatranje i odnose - kaže numerologinja Jasmine Wolfe.

Ako razmislite o datumu 2.2.2022. (početak mjeseca) možda ste osjetili posebnu energiju u vezi ili prijateljstvu. Sad možete ponovno osjetiti tu energiju, ali ovoga puta će ona biti puno jača.

- Ovo je odličan dan da razmislimo o tome kako komuniciramo s voljenim osobama i kako vodimo intimne razgovore - rekla je numerologinja Johanna Augusta.


Značenje datuma 22.2.2022. za romantične veze

Zapravo važnost ovog datuma u romantičnom smislu pokazala se i na američkoj platformi za vjenčanja Zola. Naime, brojni korisnici i parovi su se odlučili vjenčati baš na ovaj datum.

Numerologinja Jesse Kalsi smatra da je to dobra ideja za ljude koji žele prigrliti energiju ovog datuma.

- Ovo je odličan dan za obavljanje radnji koje jačaju ljubav prema vašem partneru. Ako se možete baviti aktivnostima koje su produktivne za vašu vezu, energija Venere koja vlada ove godine postat će još snažnija i dati vam dodatnu dozu nade i mogućnosti - navodi Kalsi.

- Osjećaji i empatija mogu biti izraženiji tog dana, s pretpostavkom da morate biti dodatno svjesni potreba za promjenom navika u vezi - kaže Augusta.

Ako ste u vezi, pozitivne promjene poput opraštanja, isprike ili jednostavno pružanja dodatne pažnje partneru, mogu dovesti do nove doze strasti.

Slobodni ste? Energija 22.2.2022. je odlična za brigu o sebi kroz jogu, meditaciju ili što god vam donosi mir. Isto tako, ako imate planove s nekim muškarcem, ovaj datum je odličan za prvi spoj. Možda ćete osjetiti da imate jači osjećaj privrženosti prema potencijalnom partnerom na ovaj dan, što može biti dobar početak veze.

image

Ako ste vezi, pozitivne promjene mogu dovesti do nove doze strasti

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK


Duhovno značenje ovog datuma

Prema nekim numerološkim vjerovanjima, broj i datum s toliko puno dvojki zapravo ima anđeosku poruku. To znači da ste na pravom putu prema duhovnom prosvijetljenu. Vaši anđeoski čuvar vas čuva i slobodno hodajte duhovnim putem kojeg ste odabrali, bez osjećaja grižnje savjeti. Također je važno da se ne osvrćete na kritike drugih ljudi.

Možda ćete izgubiti i neke prijatelje na putu koji ste odabrali, ali sve je to za vaše više dobro.

Ljudi koji promišljaju o duhovnosti smatraju ovo izuzetno dragim znakom iz svemira, jedna od njih je i Irena, djevojka koja vjeruje da nam brojevi ipak nešto poručuju.

- Općenito vjerujem da u životu ništa nije slučajno. Jedno vrijeme mi se događalo da skoro svaki dan kada pogledam na sat, on pokazuje 21:21, 22:22 ili 23:23. Nakon par dana "slučajno" sam vidjela da postoji stranica Angel Numbers koja objašnjava značenje svakog broja. Vjerujem da su brojevi povezani s duhovnošću te da svaki od tih brojeva koji vidimo nosi značenje koje nam je potrebno u tom trenutku. Oni su jedan od načina komunikacije anđela s nama, duhovnim bićima u fizičkom svijetu. Takve poruke mi pružaju i utjehu. Najčešće mi se događa da viđam broj 22:22, koji mi je najdraži jer govori da sam na dobrom putu i da je sve onako kako treba biti. Drugi najdraži broj, kojeg se ujedno i bojim je 11:11 jer najbrže donosi "povratnu informaciju" - ispričala nam je Irena.


Koliko je ovaj datum značajan za neromantične veze?

Osim što može pružiti poboljšanje u romantičnim aspektima veze, datum 22.2.2022. se može gledati i iz druge perspektive. Numerologinja Wolfe navodi da je "22" broj koji se smatra velikim graditeljem.

- Broj je povezan s izgradnjom nečeg većeg od sebe. I riječ o tome što možemo sagraditi kad radimo zajedno - rekla je.

Što znači da broj dva nema samo povezanost i energiju prema ljubavnim vezama, nego prema svim vrstama mentalnih veza koje mogu dovesti do značajnih promjena, inovacija i cjelokupnog poboljšanja društva.

Ako zbrojite sve znamenke u datumu 22.2.2022., dobit ćete broj tri (2+2+2+2+0+2+2=12; 1+2=3). Broj tri je povezan s benefitima planeta Jupitera i njegovom energijom širenja.

- Kao i Jupiter, broj tri održava duhovnosti, obrazovanje i osjećaj dobročinstva prema onima kojima je potrebno - kaže Kalsi.
U konačnici, ovaj datum nam može pomoći da se mijenjamo na bolje kao društvo.

Linker
16. travanj 2024 16:56