Marin Pintar i Marina Radić osvojili su skijanje u Kronplatzu.
 Snimio: Darko Tomaš/Hanza Media
Dobitnici vikend putovanja

'Već smo mislili odustati od nagradnih igara, no onda nam je stigao Kronplatz'

Marina Radić i Marin Pintar osvojili su skijanje u Ski resortu na Kronplatzu. Oboje su skijaši, te se vesele putovanju i novim stazama.

- Uopće se nisam nadala ovoj nagradi, a čak sam i zaboravila da sam uopće igrala. Ne mogu vam opisati koliko se veselim skijanju na Kronplatzu - rekla nam je Marina Radić. Ona je osvojila vikend putovanje za dvoje u Holiday Region Kronplatzu od 12. do 15. siječnja 2017., a sa sobom će povesti dečka.

- Kad sam mu rekla da sam osvojila nagradu nije mi vjerovao. Morala sam mu pokazati mail i sve - smije se dobitnica. Marina je lani proskijala i veseli se što će se opet spuštati niz bijele padine.

- Dečko će biti na snowboardu, a ja na skijama. Ovo putovanje mu je rođendanski poklon. Riješila sam to u stilu - rekla je.

Snimio: Darko Tomaš/Hanza Media
Marina će na putovanje ići s dečkom.

Strastveni skijaš

Vikend putovanje u Kronplatz osvojio je i Marin Pintar.

- Već sam izgubio vjeru u nagradne igre, no onda je došlo ovo. Presretan sam - rekao nam je Marin. Ovaj strastveni skijaš sa sobom će voditi prijatelja.

- Baš sam ga razveselio. Supruga naime ne može ići jer imamo osmomjesečnu bebu - kaže dobitnik.

Snimio: Darko Tomaš/Hanza Media
Dobitnici nagrade su strastveni skijaši; u društvu Ozrena Mullera.

Odmor iz snova

Vrhunski Ski resort Kronplatz - Plan de Corones omogućava vam nezaboravnih 119 kilometara skijaških staza različitih težina i 32 ultra moderne gondole i sjedežnice. Osim staza za odrasle, na raspolaganju je veliki boj ski programa za početnike i djecu, za profesionalce i sve ostale skijaše.

Neponovljivo iskustvo

Vrh Kronplatza nudi prekrasnu panoramu na okolne vrhove Dolomita koji su pod zaštitom UNESCO-a, a uživati u pogledu možete i kroz velike prozore muzeja MMM Corona koji se nalazi na vrhu Reinhold Messnera. Zahvaljujući vrlo inovativnom dizajnu koji je dizajnirala arhitektica Zaha Hadid, muzej se savršeno stapa sa prirodom koja ga okružuje dok se većina površine muzeja nalazi ispod zemlje.

Svi posjetitelji koji odsjedaju u hotelima resorta Kronpatz, a koji rezerviraju svoj smještaj kroz lokalne turističke agencije, dobivaju kartu HOLIDAYPASS PREMIUM za besplatan javni prijevoz u Južnom Tirolu.

Na raspolaganju posjetiteljima je i vlak koji vozi u pravcu Perca - Perca Ries, a Pustertal brzi vlak povezuje ski resort Kronplatz sa Three Peaks na Dolomitima kroz kratku vožnju u trajanju od 30 minuta dok je do poznatog okupljališta, Sella Ronda, organiziran prijevoz busom.

Linker
16. svibanj 2024 04:53