Najbolji rezultati u tretiranju celulita postižu se kombinacijom više različitih tretmana i promjenom životnih navika
 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
vrijedi pokušati

Tvrdokoran je i gotovo neizbježan... Četiri prirodna pripravka za borbu protiv celulita

U ovo doba godine posebno počinjemo obraćati pažnju na njega. Celulit i ta vječna borba...

Ako ga i ne možemo iskorijeniti, možemo problem umanjiti, a pomoć u borbi protiv celulita nude različiti prirodni pripravci.


MLJEVENA KAVA

Gelu za tuširanje dodajte malo mljevene kave i promiješate. Kružnim pokretima masirajte celulit nekoliko minuta, rukom ili rukavicom. Isperite naizmjence toplom i hladnom vodom.


TALOG OD KAVE

U pola šalice mljevene kave (ili u talog od kuhane kave) dodajte malo maslinovog ili dječjeg ulja. Izmiješate i utrljajte smjesu na zahvaćena područja. Možete zamotati prozirnom folijom na 10 minuta ili držati bez folije najmanje pola sata. Poželjno je ovo učiniti najmanje tri puta tjedno.


JABUČNI OCAT

U ulje za masažu dodajte žlicu jabučnog octa. Smjesom dobro izmasirajte bedra i stražnjicu dva puta dnevno. Jabučni ocat izvrstan je u borbi protiv celulita, ali i protiv masnih jastučića na bedrima.


PILING OD SMEĐEG ŠEĆERA I ULJA

Grubo mljeveni smeđi šećer i maslinovo ulje pomiješajte u jednakom omjeru. Prilikom tuširanja utrljajte piling velikim kružnim pokretima na kožu. Nakon toga isperite. Za bolji učinak istuširajte noge, bokove i stražnjicu naizmjenično toplom i hladnom vodom.


Pozdravite se s celulitom, krećemo svim sredstvima na kritične zone

Linker
25. travanj 2024 15:23