FOTOGRAFIJE: ROSSHELEN GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
online radionica

Tko želi upoznati svoje anđele?

Čak i ako se već svakodnevno služite tom prekrasnom pomoći, postoje još mnogi slojevi i načini koji čekaju da ih otkrijete

Vjerujete li u anđele? Jeste li se već zbližili sa svojim nevidljivom pomagačima? Koristite li svakodnevno njihovu pomoć?

Anđeli su ovdje, svuda oko nas i čekaju da ih zamolite da vam život učine lakšim.Ako još niste otkrili koliko je čudotvorna i blagotvorna njihova pomoć, pridružite nam se na radionici na kojoj ćemo ih zajednički otkrivati i s njima se družiti se i zbližavati.

Osim komuniciranja s anđelima, arkanđelima i svojim Višim Ja, vježbat ćemo i razvijanje intuicije.

Čak i ako se već svakodnevno služite tom prekrasnom pomoći, postoje još mnogi slojevi i načini koji čekaju da ih otkrijete….

Ciklus od 5 susreta


ONLINE RADIONICA UŽIVO

NA RADIONICI ĆEMO:

• Zbližiti se s vlastitim duhom i njegovim vodstvom.

• Produbiti kontakt sa svojim anđelom čuvarom i doznati njegovo ime

• Otkriti svoj osobni tim anđela

• Upoznati se s arkanđelima i načinom pristupanja njihovom vodstvu.

• Vježbati konkretne načine povezivanja s anđelima i vodičima.

• Osnažiti vlastitu intuiciju.

• Kreirati moćnu grupnu energiju manifestacije.

Već za vrijeme radionice polaznici doživljavaju prekrasne znakove pomoći. Radionica je utemeljena na učenjima Sonie Choquette i nadograđena dodatnim saznanjima i osobnim iskustvom voditeljice. Unaprijed se radujemo tim zajedničkim druženjima i mnogim lijepim iznenađenjima koje će nam sigurno prirediti naši dragi pomagači.


POČETAK RADIONICE: 16.veljače 2021. (utorak)

VODITELJICA: Sanja Plavljanić-Širola

VRIJEME ODRŽAVANJA: 18:00 -20:00 h, 5 utoraka za redom

MJESTO ODRŽAVANJA: Radionica se odvija online

CIJENA: 2 rate po 300 kn (avans + druga rata tijekom radionice)

PRIJAVE: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

098/702927, 091/5355197


DOJMOVI

Volim Sanjine radionice jer u svaku ona unosi svoju čarobnu pozitivnu energiju. Tijekom čitanja knjige Sonie Choquette „Zamoli svoje duhovne vodiče“, zaželjela sam da Sanja napravi radionicu na ovu temu. Ubrzo je objavila termin… Jedva sam čekala tu prvu srijedu! Okupili smo se i predstavljali, a onda smo primijetili jedno prekrasno bijelo pero u sredini sobe. And the magic begins :-)

Renata

Poučen predivnim iskustvom iz radionice Ostvarivanja želja, nisam ni sumnjao da bi na anđeoskoj radionici moglo biti drugačije. A kako bi i moglo biti drugačije kad radionicu vodi utjelovljenje Anđela!? Sanja jednostavno živi sve ono o čemu podučava i to nesebično dijeli. I zato su meni, kao emotivcu, njene radionice predivne. Vrlo lako sam mogao osjetiti tu autentičnost i istinu u svemu što nam je objašnjavala.

Primjenjujući ta znanja, uvjerio sam se u istinitost svega što nam je rekla.

Svako jutro zamolim anđele da mi pomognu taj dan, da mi bude ugodna i mirna atmosfera na poslu, da mi dan bude pun radosti i ljubavi i guess what: to funkcionira!!

Eto, meni je na radionici bilo predivno i od srca ju svakome preporučujem.

Pokušao sam što više toga upiti, što više toga osvijestiti.

Dario

Radionica potiče sve najbolje u nama: maštu, zahvalnost, ljubav, vjeru i povezanost sa Svemirom.

Biljana

Znate da su tu, osjećate ih, razgovarate s njima, pronalazite perca, ali još uvijek niste sigurni kako im prići, kako ih zazvati, čuti..

Onda krenete u “Sretan dan” -“Anđeosku radionicu” i uz vodstvo Sanje nađete se u skupini divnih žena čije se pozitivne vibracije isprepliću, gdje postajete skupina anđela koja doseže nevjerojatne visine, gdje sve pršti od nadahnuća, sreće i druženja u neslućenim visinama.

Sanja, hvala ti za suptilno vodstvo prepoznavanja sebe, svoje intuicije, naših vodiča, anđela i moći ljubavi i zajedništva. I hvala svim mojim divnim anđelicama suputnicama na prekrasnom druženju prilikom putovanja u čudesni svijet Anđela.

Danijela

Prekrasno iskustvo, potvrda je da još više komuniciram s Anđelima i Arkanđelima i s duhovnim vodstvom. Aha – moment u puno stvari kroz razne situacije kroz koje prolazimo svakodnevno.

Ina Bakić

Ovu radionicu je teško riječima opisati, treba ju osjetiti i doživjeti svim čulima.

M.

Linker
24. travanj 2024 02:22