Sitnice čine život ljepšim...
 Foto: Promo
Nova Borboleta kolekcija

Sretne žene su najljepše žene, a za sreću tako malo treba...

14. veljača 2017.
Nova kampanja popularnog nakita Borboleta ističe ženu koja nepretenciozno korača kroz život uživajući u svakodnevnim sitnicama, kao što su šetnja gradom, dobra knjiga i šalica kave.

Naglasak nove kolekcije Borbolete je na street styleu tj. uličnoj modi, jer je Borboleta djevojka samozatajna i svoja, neopterećena društvenim okvirima i normama i u životu bira samo ono što je ispunjava i čini sretnom. Sve to su misli vodilje nove linije Borboleta Bubbles, koju čine mali simboli ljubavi i sreće, kao što su srebrni ili pozlaćeni leptir te zvijezda i srce na svilenom koncu ili lančiću, kreirani da, onoj koja ih nosi, čuvaju želje.

Nova linija Borboleta nakita nadovezuje se na već postojeće i dobro poznate kolekcije, kako svojim vizualom, tako i materijalima od kojih je izrađena, a to su uvijek plemenite kovine poput zlata i srebra na svilenom koncu ili lančiću.

Foto: PROMO
Borboleta djevojka samozatajna je i svoja, neopterećena društvenim okvirima i normama i u životu bira samo ono što je ispunjava i čini sretnom. Zvuči poznato, zar ne?

Već prepoznatljivi slogan Borboleta nakita kaže "Happy girls are the prettiest", pa ova nova kampanja dočarava misao kako je ljepota upravo u sitnicama koje nas čine sretnima.

Više o kolekciji možete doznati na stranici www.borboleta.co.

Priprema:

  1. Jabuci i kruški uklonite sredinu, a kivi i naranču ogulite.
  2. Voće izrežite na kocke, pomiješajte i pospite cimetom.

Dobar tek!

Teme
Linker
27. siječanj 2023 11:17