BLAGDANSKI NAGRADNI NATJEČAJ

Šest razloga zašto volimo Eleven Australia! Uključi se i osvoji njihove pakete za njegu kose

Prijavom na naš newsletter prvi čitajte odabrane teme i osvajajte nagrade! Ovih blagdana Živim.hr samo za pretplatnike newslettera poklanja više od 100 super nagrada!


Kako do nagrada?

Prijavite se na naš newsletter tako što ćete popuniti prijavnicu niže. Newsletter stiže svakog ponedjeljka, a u njemu vam dostavljamo poveznicu na stranicu s našim blagdanskim nagradnim natječajem.


Ovih blagdana Živim.hr je pripremio četiri tjedna bogata nagradama!

Što osvajam?

Ako se na Živim.hr newsletter prijavite do ponedjeljka, 9. prosinca 2019. u 11 sati, možete osvojiti jednu od 100 naših vrijednih nagrada. Drugi nagradni tjedan nagrađujemo s:

  • Oriflame - 10x Miss Giordani set & 10x Giordani Gold Man set
  • Olival - 8 paketa Mikroeksfolijanta i Vitaminskog seruma R2
  • Eucerin - 7 x Hyalluron dnevna krema i maska Hyalluron i 8x Hyalluron dnevna krema i vitamin C krema
  • ELEVEN Australia - Hutt Lagoon, 8 paketa

DOBITNICI

Damir Vukušić, Split

Marina Lalić, Split

Ivana Petrić Čujko, Zagreb

Lidija Radić, Rijeka

Josipa Zvonar, Duće

Ana Stjepić Sudar, Zagreb

Maja Tudor, Primošten

Valentin Sambolek, Prelog


Zašto volimo Eleven Australia


SVJEŽI PRISTUP

'Njega za kosu ne mora biti komplicirana. Dovoljno je da ispunjava svoju namjenu.' – ELEVEN Australia , Co-Creative Director, Joey Scandizzo

Radeći u salonu, na snimanjima i modnim revijama, Joey Scandizzo osjetio je potrebu za jednostavnim proizvodima koje bi njegovi zaposlenici i klijenti lako razumjeli. Obuhvaćajući sastojke visoke učinkovitosti s jednostavnim proizvodima lakima za upotrebu, nastao je ELEVEN Australia.


KREATIVNI DIREKTORI

ELEVEN Australia ušao je u partnerstvo sa poznatim frizerom Joey Scandizzom, koji je čak tri puta osvojio nagradu Australian Hairdresser of the Year, te s australskim fotografom Andrew O’Toole-om. Ovim moćnim partnerstvom osiguran je trendi brand, kako za krajnje korisnike, tako i za stiliste.


JUNAK MEĐU PROIZVODIMA

Lansiran 2011.godine, Miracle Hair Treatment je ubrzo postao i ostao australski broj jedan među tretmanima koji se ne ispiru iz kose.


JEDNOSTAVNOST

Proizvodi rade upravo ono što je navedeno na samim pakiranjima. Proizvedeni u Australiji, PETA potvrđeni, nisu testirani na životinjama - tko ih ne bi volio?! Određeni su proizvodi iz ELEVEN Australia linije proizvoda veganski i na sadrže nikakve sastojke životinjskog podrijetla.


SASTOJCI

ELEVEN Australia proizvodi napravljeni su od visoko kvalitetnih sastojaka kao što su ulje avokada, ulje makadamije, aloe vera, limeta i mnogi drugi.


ELEVEN AUSTRALIA PRIJATELJI

„Style for Life“ je inicijativa između ELEVEN Australia salona i HAGAR-a (organizacija koja pruža pomoć žrtvama zatočeništva, trgovine i zlostavljanja). Ako se i vi želite boriti s nama protiv zatočeništva i kršenja ljudskih prava, posjetite našu web stranicu: elevenaustralia/stylefor life

Linker
18. travanj 2024 13:05