Sache kozmetika radi se na bazi pčelinjih proizvoda - pčelinjeg voska, polena, propolisa, meda, matične mliječi te sadrži ekološka biljna ulja.
 Foto: Press
dm širi suradnju s domaćim eko proizvođačima

Sache - nova hrvatska kozmetička poslastica u dm-u

Proizvodi branda Sache ne sadrže konzervanse, emulgatore, parabene, umjetne boje ni sintetičke mirise, nisu testirani na životinjama te se pri njihovoj proizvodnji koriste isključivo sirovine hrvatskog porijekla.

Prirodna kozmetika Sache koju proizvodi Obrt Radovan Petrović iz Velike Gorice, od nedavno je dostupna u 137 prodavaonica dm-a. Proizvodi branda Sache ne sadrže konzervanse, emulgatore, parabene, umjetne boje ni sintetičke mirise, nisu testirani na životinjama te se pri njihovoj proizvodnji koriste isključivo sirovine hrvatskog porijekla.

Devet jedinstvenih prednosti Sache kozmetike:

  1. prirodna formula koja štiti izvana i hrani iznutra
  2. revitalizira i energizira kožu pržajući joj zdrav, svjež i blistav izgled
  3. sadrži visoke koncentracije antioksidansa, omega masnih kiselina, vitamina i minerala, koji sprečavaju preuranjeno starenje kože lica i tijela
  4. pčelinji proizvodi imaju znanstveno potvrđene povoljne učinke na kožu
  5. potpuno prirodnim sastavom potiče se prirodni obrambeni mehanizam kože
  6. zbog prirodnih sastojaka rizik od alergijskih reakcija smanjen je na minimum
  7. štiti od slobodnih radikala, vidljivo smanjuje bore i umiruje kožne iritacije
  8. čini kožu zdravom, njegovanom, elastičnom, glatkom i dubinski nahranjenom
  9. "briše" znakove umora, pruža i osigurava prirodan i zdrav izgled kože lica i tijela

"U dm-u smo ponosni što kupcima možemo ponuditi proizvode Obrta Radovan Petrović čiji brand Sache dokazuje kako hrvatski proizvođači prate svjetske trendove koji su sve usmjereniji ka prirodnim i ekološkim alternativama. U prilog tome ide i činjenica da je dm u prva tri mjeseca 2018. godine proširio asortiman proizvodima dvaju novih hrvatskih ekoloških proizvođača", izjavila je Vesna Manojlović, menadžerica za asortiman iz dm-a.

Foto: Press
Snježana Mašović Petrović, vlasnica Obrta Radovan Petrović kaže kako za Sache nema kompromisa - koriste samo prirodne sastojke.

Samo prirodno

Obrt Radovan Petrović obiteljska je manufaktura sa 60-godišnjom tradicijom u proizvodnji preparata od prirodnih sastojaka. Proizvodnja Sache kozmetike započela je 2015. godine, a u dm-u su danas dostupne anti-age krema, krema za suhu kožu lica i vrata, krema za normalnu kožu, krema za ruke i noge te krema za tijelo.

"Želimo biti lider u proizvodnji potpuno prirodne kozmetike na bazi pčelinjih produkata te širiti svijest o prednostima prirodnih proizvoda za njegu lica i tijela. Vjerujemo da je dm, kao lider na hrvatskom tržištu, pravi partner za ostvarenje tog cilja. Zahvaljujući suradnji s dm-om više od 86.400 kupaca koji svaki dan posjećuju njihove prodavaonice moći će upoznati naše proizvode koji sadrže samo najkvalitetniju vrstu pčelinjeg voska, polen, propolis, med, matičnu mliječ kao i organska bilja ulja", izjavila je Snježana Mašović Petrović, vlasnica Obrta Radovan Petrović.

Foto: Press
U ponudi Sache kozmetike u dm-u su anti-age krema, krema za suhu kožu lica i vrata, krema za normalnu kožu, krema za ruke i noge te krema za tijelo.

Nastavak suradnje s domaćim eko proizvođačima

U 2018. godini dm je ostvario suradnju s dva nova hrvatska ekološka proizvođača te trenutno surađuje s 21 hrvatskim ekološkim proizvođačem među kojima su proizvođači ekoloških prehrambenih proizvoda poput Mihaele Devescovi, OPG-a Veselić i OPG-a Božanić te proizvođači prirodne kozmetike Olival, Priroda liječi, Ulola ili Mala od lavande.

Linker
17. travanj 2024 17:02