Nagradni natječaj

Riješite zabavni kviz i osvojite poklon pakete Voćni+moćni čajeva!

Novi Franck Voćni+moćni čajevi okusa su zamamnog supervoća – a supervoće ima i supermoći. Znate li koja je vaša?

Ako ste superenergični i širite pozitivu na ljude oko sebe, vi spadate u opis SuperBoostera – jednog od heroja zabavnog Franckovog nagradnog natječaja organiziranog povodom promocije linije čajeva od egzotičnog voća, Voćni+moćni. Kako biste otkrili koja je točno vaša supermoć, pozivamo vas da riješite Franckov online kviz.

Nakon što riješe kviz, svi sudionici imaju mogućnosti osvojiti i vrijedne poklon pakete Voćni+moćni čajeva!

Ova je linija čajeva obogaćena zanimljivim okusima neodoljivih sastojaka i bogatog voćnog mirisa. Uz već poznate okuse Malina-Mangosteen, Limeta-Acai-Cimet te Crni ribiz, noviteti su Goji-Nar te Brusnica-Marakuja. Goji bobica porijeklom je s Himalaja i ponosno nosi naziv crveni dijamant. Ta bobičasta biljka sadrži antioksidativna svojstva koja predstavljaju idealan „booster“ u svakodnevnom životu. Marakuja je poznata i po nazivu „passion fruit“. Ovo egzotično voće bogato je vitaminom C, kalcijem i željezom. Bogati osvježavajući sastojci Goji-Nar oduševit će svakog čajoljupca.

S ovom linijom Franck je ponudio jedinstven izbor čajeva i onim najizbirljivijim ljubiteljima čaja koji uvijek traže nove, neuobičajene okuse. Mnoštvo noviteta u kategoriji čaja potvrđuje da Franck i dalje probija led u razvoju novih proizvoda što mu je na domaćem tržištu osiguralo lidersku poziciju.

Zabavnom kvizu možete pristupiti OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 07:25