Jednom kad osjetiš Foreo na svojoj koži, teško ćeš poželjeti bilo što drugo...
 Foto: Promo

Pssst! Foreo sprema popuste - pripremite se za Black Friday!

O da, napuni svoju online košaricu, razgibaj prste i pripremi se za puno klikanja - stiže Black Friday!

Čeka te čak trideset sati nevjerojatnih popusta na sve proizvode, od high-tech uređaja do must-have kozmetičkih proizvoda...i konačno možeš uloviti prekul FOREO proizvode koje škicaš već mjesecima!

Švedski beauty brend tijekom Black Friday-a nudi do 25% popusta na svoje najprodavanije proizvode! LUNA mini 2, ISSA i IRIS, u razdoblju od 24. do 27. studenog bit će dostupni po cijeni koja će ti razvući osmijeh preko cijelog lica - zato ne propusti priliku i obogati svoju beauty rutinu!

Shoppingiraj bez grižnje savjesti i pogledaj ove ponude:

LUNA mini 2 (22% popusta)

Apsolutni bestseller švedskog brenda FOREO koji osvježava i dubinski čisti kožu, favorit je među svjetski poznatim blogericama!

Ultrahigijenski silikon od kojeg je uređaj napravljen nježan je i učinkovit, a 3-zonska glava četkice odgovara svim tipovima kože. Osim toga, dostupan je u 6 ludih boja - od nježno ružičaste do zagasito crne.

ISSA (25% popusta)

Bez obzira na to kakvu četkicu za zube trenutno koristite, u ISSA sofisticiranu soničnu četkicu za zube odmah ćete se zaljubiti. Zahvaljujući kombinaciji Sonic Pulse tehnologije i revolucionarnog dizajna, ISSA donosi potpuno novi doživljaj pranja zubi!

IRIS (22% popusta)

Ovaj masažer za kožu oko očiju neobičnog izgleda, zaista je revolucionaran te vidno eliminira podočnjake, natečenost i bore. Inspiriran limfnom masažom oka koja se tradicionalno prakticira u Aziji, IRIS vraća sjaj koži te osvježava umorne oči - onakve kakve će biti nakon 30 sati online shoppinga!

Pripremi prstiće i kreditne kartice jer ovo je najbolje vrijeme za kupovinu, garantiramo - imat ćeš najbolje uređenu kupaonicu u gradu!


Za dodatne informacije o FOREO proizvodima i popustima, posjetite foreo.com.

Linker
19. travanj 2024 16:06